Transfersnak: Har Tottenham og Manchester United brug for Guarin?


Internetrygter

Chelsea vil byde 177 millioner kroner i januar for Southamptons venstreback, Luke Shaw.

Hvorfor sker det?
Shaw ligner en kommende aftager til Ashley Cole på det engelske landshold, og så er han Chelsean-fan.

Hvorfor sker det ikke?
Talentet spiller uge efter uge på et succesfuldt Southampton-mandskab, der ikke længere har brug for at sælge sine bedste spillere. Han gør klogt i at blive, hvor han er.
 

Tabloidspekulation

Manchester United og Tottenham kæmper om retten til at købe Inters offensive midtbanespiller Fredy Guarin for knap 90 millioner.

Hvorfor sker det?
Andre Villas-Boas var træner for Guarin i Porto, mens David Moyes ønsker forstærkninger på midtbanen.

Hvorfor sker det ikke?
Har de to klubber i det hele taget brug for ham? Spurs har allerede massevis af midtbanespillere. Guarin spiller pt. som nummer 10 hos Inter - en position hvor United har massevis af muligheder.
 

Fi transfer - fri jagt

Chelsea, Liverpool og Manchester United er alle interesseret i at skrive kontrakt med Real Madrids Xabi Alonso, når spanierens kontrakt udløber til sommer.

Hvorfor sker det?
Alonso vil tilføre alle tre klubbers midtbaner et eller andet. Han er populær på Anfield, José Mourinho arbejdede med ham i Madrid, og hans kvaliteter vil være velkomne på Old Trafford.

Hvorfor sker det ikke?
Alonso er stadig en vigtig figur for Real, og holdet mangler noget, når han ikke spiller. Han kunne meget vel tænkes at forlænge sin kontrakt.
 

Den går ikke, Granberg

Crystal Palaces manager, Tony Pulis, har udtalt, at man ikke vil gå efter Blackburns Jordan Rhodes, fordi han er for dyr for London-klubben.

Hvorfor sker det?
Pulis har hurtigt skaffet Palace resultater, og hvis klubben bliver ved med at samle point sammen og dermed får muligheden for at blive i Premier League, så vil Rhodes muligvis være et klogt køb - uanset prisen. 

Hvorfor sker det ikke?
Blackburn jagter stadig en playoffplads i den næstbedste række og vil kræve en stor sum penge, hvis klubben skal sælge sin topscorer.
 

Klik her for at spille på Premier League hos Unibet!