Transfersnak: Higuain kan give Arsenal krudt i kanonen


Internetsnak

Hvis Luis Suarez smutter til Real Madrid, kan Liverpool vælge at gå efter en anden mand, der har lyst Premier League op i den forgangne sæson. Christian Benteke er spilleren, der bliver kædet sammen med Anfield-klubben denne mandag. Under alle omstændigheder tyder mere og mere på, at Aston Villa skal til at vænne sig til en tilværelse uden sin belgiske stjerne.


Tabloidspekulation 1

David Luiz' dage i Chelsea kan være talte, hvis José Mourinho som forventet vender tilbage til Stamford Bridge. The Special One er angiveligt parat til at lade Luiz rejse til Barcelona for omkring 260 millioner kroner for at bruge pengene andetsteds. Hvis du spørger os, så lyder det som endnu en gang "Denne by er ikke stor nok til os begge".


Tabloidspekulation 2

Genopbygningsfasen i Manchester City kan begynde med indkøbet af Sevillas Jesus Navas. Den spanske landsholdsfløj er angiveligt kommet sig over den voldsomme hjemlængsel, der prægede hans tidlige karriere. På Etihad vil han desuden kunne komme på græs i selskab med sine landsmænd David Silva og Javi Garcia.


Kom og ta' mig

Det ser ud til, at der skal gøres kongeligt rent i Real Madrid denne sommer, hvor en flok spillere angiveligt skulle følge Mourinho ud af døren på Bernabeu. Gonzalo Higuain har fået ledelserne i en række topklubber - og Arsenal - til at spidse ører ved at afsløre, at han har intentioner om at forlade den spanske hovedstad. Arsene Wenger skulle være en stor beundrer af argentineren, der utvivlsomt vil være en forstærkning i angrebet i forhold til Olivier Giroud.


Lægetjek og de sidste detaljer

Hvis Edinson Cavani forlader Napoli denne sommer, så ser den syditalienske storklub ud til at have fundet en passende erstatning. Den tyske bomber Mario Gomez er angiveligt på vej mod havnebyens stolthed, der ifølge rygterne allerede er blevet enig med Bayern om en overgangssum. Hvis vi ser bort fra de rent fodboldmæssige rationaler, så ligner det et klogt valg at erstatte Cavanis kindben med Gomez' frisure.


Klik her for at spille på, hvor stjernerne ender!