Transfersnak: Inter overvejer januarjagt på utilpasset City-spiller


Internetrygter

Liverpool-angriberen Iago Aspas har angiveligt bedt sin agent om at indlede forhandlinger med Valencia om en låneaftale i januar.

Hvorfor sker det?
Aspas har været henvist til bænken, hvorfra han har kunnet se Luis Suarez og Daniel Sturridge danne et livsfarligt makkerskab.

Hvorfor sker det ikke?
Liverpool vil nok tøve med at lade Aspas smutte, eftersom Sturridge skal bruge de næste to måneder på behandlerbriksen.
 

Tabloidspekulation 1

Inter pønser på at gå efter Manchester Citys angriber Stevan Jovetic i januars transfervindue, efter at udsigterne til spilletid på Etihad bliver mere og mere tågede. Montenegrineren kom til City efter en succesfuld periode i Fiorentina, men er blevet tvunget på bænken af Sergio Aguero og Alvaro Negredo, der banker kasser ind uge efter uge.

Hvorfor sker det?
Jovetic har bevist sit værd i Serie A, og Inter sukker efter en spiller af hans kaliber.

Hvorfor sker det ikke?
Aguero og Negredo kan ikke spille alle kampe i denne sæson, og Pellegrini vil muligvis gerne beholde Jovetic som backup. Desuden vil City ikke sælge en spiller, klubben lige har købt for knap 200 millioner kroner. 
 

Tabloidspekulation 2

Atletico Madrid er ved at klargøre en lejekontrakt til Chelseas Kevin de Bruyne som erstatning for Koke, der er blevet kædet kraftigt sammen med Manchester United og Barcelona. De Bruyne bliver efter alt at dømme lejet ud i næste måned, efter at han ikke har været i stand til at tilspille sig en fast plads under Mourinho.

Hvorfor sker det?
De Bruyne har brug for spilletid, og Chelsea er klar til at lade ham smutte. Det ligner det logiske valg for alle parter.

Hvorfor sker det ikke?
De Bruyne får kun lov til at underskrive en lejeaftale; Atletico vil muligvis prioritere at lave en permanent aftale med en anden Chelsea-spiller i form af Juan Mata.
 

Snak i korridorerne

Bayer Leverkusens angriber Sidney Sam er meget tæt på at gennemføre et skifte til Schalke i slutningen af sæsonen. En klausul i den 25-åriges kontrakt giver ham lov til at smutte for under 19 millioner til sommer.

Hvorfor sker det?
Sam er en af Tysklands mest talentfulde angribere, og Schalke er ivrig efter at lave store handler, så en type som Julian Draxler ser en pointe i at blive i klubben.

Hvorfor sker det ikke?
Leverkusen agter muligvis at sætte en stopper for handlen ved at tilbyde ham en stor kontrakt.