Transfersnak: Los Blancos kaster over 225 millioner efter Rooney


Internetrygter

Sporting Lisbon skulle være interesseret i at genansætte Manchester United-fløjen Nani.

Hvorfor sker det?
Nani har stort set ikke fået spilletid under den nye United-boss, David Moyes, og vil være fristet af chancen for at vende hjem. Han har brug for fast spilletid op til VM.

Hvorfor sker det ikke?
United har hængt et prisskilt på over 90 millioner kroner om halsen på kantspilleren, hvilket har skræmt mange potentielle købere væk - Juventus inklusiv.
 

Transferspekulation 1

Real Madrid satser på at udnytte det faktum, at Wayne Rooney har afvist at forlænge sin kontrakt med Manchester United, og Los Blancos er klar til at byde over 225 millioner efter den engelske stjerne. Sandsynligvis ikke før til sommer dog.

Hvorfor sker det?
Rooney er tdeligvis interesseret i et skifte væk fra Old Trafford, og her er muligheden for en storstilet frisk start. Moyes vil foretrække at sælge ham til Real i stedet for til en engelsk rival.

Hvorfor sker det ikke?
Passer Rooney til Spanien? Han er 28, og spørgsmålet er, om han og den unge familie er klar til at bryde op og rejse udenlands. Chelsea ligner en mere logisk destination.
 

Transferspekulation 2

Liverpool lurer på Milan-fighteren Nigel De Jong som erstatning for den skadede Lucas Leiva. The Reds ønsker at lave en låneaftale med hollænderen.

Hvorfor sker det?
Med tanke på alle de kreative spillere, Brendan Rodgers har i Liverpool, kunne truppen godt bruge noget råstyrke på midtbanen. De Jong har vist, at han kan stå distancen i Premier League, da han spillede for Manchester City.

Hvorfor sker det ikke?
Efter at landsmanden Clarence Seedorf har overtaget roret i Milan, har De Jong troen på, at det kan lade sig gøre at imponere den nye træner.
 

Snak i korridorerne

Den over to meter høje Lacina Traore har fået sin arbejdstilladelse og skulle nu kunne lånes ud fra Monaco til Everton.
 

Er Juan Mata på vej til Manchester United? Klik her for at se oddsene hos Unibet!