Transfersnak: Manchester City går efter utilpasset QPR-målmand som erstatning for Joe Hart


Internetrygter

Swansea planlægger et bud på lige over 70 millioner kroner for Blackpools engelske U21-stjerne Tom Ince til januar. Cardiff har tidligere været fremme med følehornene, men nu ser deres walisiske rivaler ud til at snuppe stortalentet.

Hvorfor sker det?
Swanseas boss, Huw Jenkins, har et godt forhold til Blackpools ditto, Karl Osyton. Ince vil muligvis også glæde sig til at skulle arbejde under Michael Laudrup.

Hvorfor sker det ikke?
Swansea kan ligesom Cardiff ende med at måtte vige for Tottenham eller Liverpool, der også har vist interesse for den eftertragtede ungersvend.
 

Tabloidspekulation 1

Manchester City vil snuppe Queens Park Rangers målmand, Julio Cesar, på en fri transfer til januar. QPR-manager Harry Redknapp har afsløret, at han ikke agter at tjene penge på brasilianeren, og City fører an i jagten for at få endnu en målmand i truppen.

Hvorfor sker det?
Redknapp har allerede sagt, at han vil lade Cesar smutte gratis, så det handler om, hvem der kan tilbyde ham den bedste aftale. City har brug for en kvalitetskeeper og har dybe lommer. Det ligner det perfekte match.

Hvorfor sker det ikke?
Cesar har ikke haft sin bedste tid i England, og Manuel Pellegrini vil muligvis spekulere på, om han kan tilpasse sig. Desuden er Barcelona også ude efter en sidste skanse i januar.
 

Tabloidspekulation 2

Barcelona er ude efter Chelseas midtbanespiller Ramires, hvis spanierne ikke kan få fat i Atletico Madrid-stjernen Koke

Hvorfor sker det?
Interessen for Koke er stor - ikke mindst fra en gruppe engelske klubber - så Barca får nemmere ved at få fat i Ramires.

Hvorfor sker det ikke?
Ramires er en integreret del af Chelsea, hvor han har spillet samtlige minutter i denne sæson i Premier League. Mourinho ønsker ikke at give slip i brasilianeren.
 

Snak i korridorerne

Tim Cahill (33) øjner en mulighed for at vende tilbage til Premier League i MLS' pause for at bevare sin for frem mod VM. Stjernen fra New York Red Bulls er blevet kædet sammen med Aston Villa og sin tidligere klub Everton.

Hvorfor sker det?
Cahill har vist, at han kan begå sig i Premier League, og der står en del klubber i kø for at leje ham.

Hvorfor sker det ikke?
Han er 33, og nogle klubber vil ikke tage risikoen - selv ikke på en låneaftale.