Transfersnak: Manchester United fører an i jagten på Alcantara


Internetsnak


Ifølge rygterne på diverse internetfora er Newcastle igen blevet lun på den brasilianske forsvarsspiller Douglas. Selvom ordene "brasilianer" og "forsvarsspiller" måske skurrer i nogens ører, så har Toon haft blikket rettet mod den store forsvarsspiller i et godt stykke tid. Men Alan Pardew kan meget vel få konkurrence, nu hvor brasilianerens kontrakt med FC Twente er udløbet, og spilleren selv har udtrykt ønske om at komme til Premier League.
 

Tabloidspekulation


Manchester United er ved at forberede et bud på Barcelona-midtbanespilleren Thiago Alcantara i omegnen af 130 millioner kroner. David Moyes har haft et godt øje til Barca-talentet i et stykke tid nu, og den nye United-træner håber på at kunne få en langtidskontrakt med playmakeren, der skal gå ind og erstatte Paul Scholes, der gik på pension for nylig. Mange af Europas topklubber holder imidlertid et vågnet øje med den 22-årige, hvis frikøbsklausul er faldet fra 670 millioner kroner til 135 millioner, efter at han ikke nåede at spille minimum 60 pct. af Barcas kampe i den forgangne sæson.
 

Seneste afsnit af Bale-sagaen

Hver sommer er vi vidner til en transfersaga, der fører den uundgåelige konklusion med sig: som oftest ingenting. De senere år har det været Carlos Tevez og Cesc Fabregas, og i år er det Gareth Bale, der konstant rygtes til Real Madrid. Sker det? Sker det ikke? Tja, seneste nyt (hvis du stadig er interesseret) er, at Real-præsident Florentino Perez har antydet, at han agter at hoste op med et rekordbeløb på over 740 millioner kroner for waliseren - dvs. over 40 millioner mere end Los Blancos betalte for Cristiano Ronaldo. Perez kastede sig derudover ud i en sammenligning mellem Bale og tennisstjernen Rafael Nadal: "Det er det samme, som hvis vi havde en tennisafdeling, og Nadal krævede den slags penge af os", har han sagt. "Du kan give hele dit liv for disse spillere, der genererer og skaber indtægter".
 

Kom og ta' mig


Det er en af de dårligst bevarede hemmeligheder i fodboldverdenen, men Peter Odemwingie ønsker at forlade West Brom. Det satte han en rimelig tyk streg under i januar, da han dukkede op på Loftus Road og forsøgte at gennemtvinge et skifte til de sidenhen nedrykkede Queens Park Rangers. Nu har nigerianeren angiveligt kastet sin kærlighed på Swansea, og kærligheden skulle være gengældt fra Michael Laudrups side, selvom angriberen ifølge rygterne også skulle være et varmt navn hos oprykkerne Crystal Palace og Hull City.
 

Snak i korridorerne


Liverpool skriver angiveligt under med den spanske angriber Iago Aspas tirsdag. Aspas, der scorede 12 mål i 35 kampe for Celta Vigo i den forgangne sæson, er rejst til Merseyside for at sætte sin signatur på en kontrakt til en værdi af 67,4 millioner kroner. Aspas bliver dermed Liverpools andet spillerkøb denne sommer efter Kolo Toure, og Rodgers-revolutionen er dermed godt på vej ind i endnu et transfervindue.


Klik her for at spille på sommerens transferaktivitet hos Unibet