Transfersnak: Manchester United planlægger sensationelt Iniesta-køb


Internetrygter

Liverpool har nu sluttet sig til Tottenham i jagten på Valmir Berisha, der er blevet kaldt "den nye Zlatan". Halmstad-angriberen, der er 17 år, kan være til salg for så beskedent et beløb som 4,4 millioner, og mange af Europas store klubber holder et vågent øje med hans udvikling.

Hvorfor sker det?
Liverpool er en klub på vej frem, og Berisha vil muligvis se klubben som det perfekte sted at modne sit talent. For knap 4,5 millioner kroner ligner det en win-win-situation for The Reds.

Hvorfor sker det ikke?
Der er stor konkurrence om Berishas underskrift, og han kan tænkes at gå efter en klub med større prestige.
 

Tabloidspekulation 1

Manchester United er ved forberede et modigt januarbud på Barcelonas playmaker Andres Iniesta efter at have fået nys om, at verdensmesteren er kommet på skidt fod med Barca-ledelsen.

Hvorfor sker det?
Der er de seneste år kommet mange spaniere til Premier League, og Iniesta har tidligere luftet sin beundring for den bedste engelske række. Det kan være hans sidste chance for at realisere denne ambition.

Hvorfor sker det ikke?
Hans kontrakt med Barcelona løber til 2015, og kynikere vil mene, at United bliver brugt som løftestang for at få en ny aftale i stand.
 

Tabloidspekulation 2

AC Milan pønser angiveligt på at hente Newcastles Davide Santon ind som erstatning for Ignazio Abate, der rygtes på vej til Arsenal eller Paris Saint-Germain.

Hvorfor sker det?
Santon er kendt i Milano, efter at han spillede i Inter gennem ungdomsårene. Santon ville elske at skulle spille Champions League i så stor en klub.

Hvorfor sker det ikke?
Er Newcastle parat til at slippe ham? Milan er muligvis tvunget til at finde det store checkhæfte frem.
 

Snak i korridorerne

Clint Dempseys repræsentanter taler i øjeblikket med et ukendt antal Premier League-klubber om en låneaftale, der kan bringe ham tilbage til den bedste engelske række, når MLS holder pause. Tottenham skulle være forrest i køen, og derefter følger klubber som Fulham, Aston Villa og Everton.

Hvorfor sker det?
Dempsey har stadig masser at tilføre Premier League og ved, at han skal holde sig skarp i et VM-år.

Hvorfor sker det ikke?
David Beckhams anden låneperiode i Milan endte med en skade. Er den 30-årige Dempsey klar til at presse sin krop til grænsen?


Klik her for at læse gårsdagens Transfersnak!