Transfersnak: Paris Saint-Germain vil lokke utilpasset Mata væk fra Stamford Bridge


Internetrygter

Liverpool planlægger et bud på 62,5 millioner kroner for Olympiakos' angriber Kostas Mitroglou. Arsenal har også overvejet at byde på den græske stjerne, men Liverpool ligner pt. den klub, der får fat i ham.

Hvorfor sker det?
Arsenal retter opmærksomheden mod Karim Benzema, og derfor bliver det nemmere for Liverpool at snuppe Mitroglou.

Hvorfor sker det ikke?
Mitroglou vil kigge på den stærke angrebsduo Suarez-Sturridge og tænke, at det nok bliver svært at få fast spilletid.
 

Tabloidspekulation 1

Chelsea vil efter alt at dømme modtage et januarbud fra Paris på knap 360 millioner kroner for Juan Mata, der ikke er i kridthuset hos José Mourinho. Mata har ikke fået meget spilletid, efter at portugiseren er vendt tilbage til Stamford Bridge, og de franske mestre er favoritter til at få fat i den spanske landsholdsspiller.

Hvorfor sker det?
Mata ønsker ikke at ryge ned i hierarkiet i den spanske VM-trup, og det bliver svært at sige nej til så godt et tilbud fra det franske mesterhold.

Hvorfor sker det ikke?
Chelsea sælger kun, hvis englænderne føler, at de har en erstatning parat, og det bliver ikke nemt at finde en spiller med Matas kvaliteter, der vil være tilfreds med at starte på bænken.
 

Tabloidspekulation 2

Julian Draxler kan blive den næste tyske stjerne, der skifter til Arsenal. "Jeg har altid sagt, at engelske hold er meget store klubber, og Arsenal er selvfølgelig en af dem. Jeg taler af og til med Mesut (Özil) og Per (Mertesacker) om klubben, og de har kun gode ting at sige", har Schalke-stjernen udtalt.

Hvorfor sker det?
Draxler er en superstjerne in spe, og Arsene Wenger er klar over, at det kun går én vej. Med Özil, Mertesacker og Lukas Podolski i klubben er det naturligt for Draxler at ville tage turen til London.

Hvorfor sker det ikke?
Hvor vil han passe ind på holdet? Endnu en offensiv midtbanespiller er det sidste, Arsenal har brug for, da Ö
zil, Podolski, Santi Cazorla, Tomas Rosicky, Aaron Ramsey og Alex Oxlade-Chamberlain alle kæmper for en plads.
 

Snak i korridorerne

Andres Iniesta grubler nu over et kontrakttilbud, der vil give ham over 81 millioner kroner om året og sikre en karriereafslutning på Camp Nou. Manchester United er klar til at slå til, hvis forhandlingerne bryder sammen.

Hvorfor sker det?
Iniesta er en Barca-helt og er helt sikkert bare ude på at få en bedre aftale med sin klub i hus.

Hvorfor sker det ikke?
Iniesta har muligvis på fornemmelsen, at Barcas formkurve er for nedadgående, og derfor kan han tænke, at Manchester United er et bedre valg på dette tidspunkt i karrieren.