Transfersnak: Ronaldinho laver chokskifte tilbage til Europa


Internetrygter

Aston Villa holder øje med Portoss belgiske midtbanestjerne, Steven Defour, der er på jagt efter førsteholdsfodbold forud for sommerens VM.

Hvorfor sker det?
Landsholdskollegaen Christian Benteke er allerede i klubben, og Defour skulle angiveligt være parat til at rejse til Birmingham.

Hvorfor sker det ikke?
Schalke skulle også være ude efter ham, så han sidder nok med bedre tilbud på hånden.
 

Tabloidspekulation 1

Demba Ba kan være på vej til Premier League-bundholdet Crystal Palace, hvor manager Tony Pulis håber på at kunne lave et kup i januars transfervindue.

Hvorfor sker det?
Pulis forsøgte at få fat i Ba, da han var manager i Stoke, og han er tydeligvis fan af den senegalesiske angriber. Ba spiller stort set ikke i Chelsea, og han drømmer om fast spilletid, så han kan bevise sit værd.

Hvorfor sker det ikke?
Ønsker Ba at opgive Chelsea til fordel for en plads i nedrykningskampen? Et skifte vil også kræve, at Chelsea kan finde en anden angriber.
 

Tabloidspekulation 2

Harry Redknapp har fortalt Newcastle, at de må hoste op med knap 145 millioner kroner, hvis The Magpies vil have QPR-lejespilleren Loic Remy på permanent basis.

Hvorfor sker det?
Remy har været i storform for Newcastle, der vil være klar til at skrive kontrakt med ham.

Hvorfor sker det ikke?
Er han virkelig 145 millioner værd, eller er det bare Harry Redknapps sædvanlige narrestreger.
 

Den er hjemme

Den brasilianske VM-bejler Ronaldinho har sikret sig et skifte tilbage til Europa og har skrevet en kontrakt med den tyrkiske storklub Besiktas, der vil sikre ham mindst 75 millioner over det næste halvandet år. Ronaldinho, der tidligere har været verdens bedste fodboldspiller, kæmper for at blive en del af den trup, der skal forsvare de brasilianske farver på hjemmebane til sommer. I Tyrkiet vil brasilianeren sikkert holde godt fast på sin trøje efter at have mistet det meste af sit tøj under en VM-klubkamp for nylig med Atletico Mineiro (se videoen herover).


Klik her for at læse 10 fakta, du skal vide før tirsdagens Capital One Cup-kamp mellem Sunderland og Manchester United!