Transfersnak: Southampton-stjerne siger ja tak til 217 millioner fra Chelsea


Den gik ikke, Granberg

Lewis Holtbys skifte til Borussia Dortmund er afblæst, efter at BVB vendte tomlen nedad til Tottenhams pris på over 45 millioner kroner. Tim Sherwood fortalte i den forgangne uge, at Spurs vil lytte til bud på Holtby og midtbanespilleren Etienne Capoue, der nu rygtes på vej til Napoli.
 

Internetrygter

Arsenal kan på snedig vis være tæt på at sikre sig Bayern München-angriberen Mario Mandzukic.

Hvorfor sker det?
Mandzukic var ikke med i Pep Guardiolas trup i 2-0-sejren over Mönchengladbach fredag, fordi han skulle have "trænet dårligt". Kroaten er ikke tilfreds med, at Robert Lewandowski kommer til klubben og vil være glad for at få chancen i Arsenal.

Hvorfor sker det ikke?
Risikerer The Gunners at sætte sig mellem to stole? Julian Draxler og Diego Costa rygtes begge på vej til London, og spørgsmålet er, om Arsenal har tid nok til at sikre sig Mandzukic - en spiller Bayern stadig har brug for. 
 

Transferspekulation

Southampton skulle være parat til at acceptere et tilbud i omegnen af 217 millioner fra Chelsea for venstrebacken Luke Shaw. 

Hvorfor sker det?
Shaw har altid været Chelsea-fan og er klar til at skifte til The Blues, der ser ham som en naturlig erstatning for Ashley Cole. 

Hvorfor sker det ikke?
Manchester United har allerede budt knap 200 millioner for Shaw. Chelsea får ham ikke uden kamp.
 

Der er penge på bordet

Newcastle har sendt en betragtelig pose penge efter Lyon-midtbanespilleren Clement Grenier i et forsøg på at finde en erstatning for Yohan Cabaye, før transfervinduet lukker fredag.

Hvorfor sker det?
Pengene fra Cabaye-salget brænder i Newcastle-lommerne, alt imens klubben løber tør for tid i forhold til at finde en anden kompetent midtbanespiller. Der er mange franske spillere i Newcastle, så Grenier vil falde hurtigt ind.

Hvorfor sker det ikke?
Lyon, der er nummer fem i Ligue 1, kan tilbyde Grenier større chancer for Champions League-bold.


Klik her for at se alle Unibets transferodds!