Transfersnak: Talentfuld teenager tæt på skifte til Arsenal


Polsk superknægt er i London:

Den polske teenager Krystian Bielik er angiveligt i London for at skrive under på en aftale med Arsenal til en værdi af 15 millioner kroner. The Gunners' manager, Arsene Wenger, har sagt, at den 16-årige midtbanespiller fra Legia Warszawa, der bliver kaldt "den næste Patrick Vieira, er en kommende stjerne.

Mere af det samme for Arsenal? Ja, Det må man sige. "Den næste Vieira" er selvfølgelig fint nok, og forhåbentlig får Bielik en karriere, der kan matche franskmandens højder, men et par spillere, der kan gå direkte ind på førsteholdet, bør være Wengers topprioritet.

Arsenal har odds 2.42 på at vinde på Anfield søndag

Southampton sigter højt:

Southampton-boss Ronald Koeman vil løse sit holds nuværende problemer ved at købe landsmanden Wesley Sneijder i Galatasaray.

Det ville være fantastisk! Ja, bare gør det, Wes. Du ved, det giver mening. Den 30-årige har længe været et mål for Premier League-klubber, og et skifte til The Saints ville give Koemans vaklende hold et kæmpe boost. Lønnen og spørgsmålet om, hvorvidt han overhovedet har hørt om Southampton, kan imidlertid stikke en kæp i hjulet på projektet...

Efter de seneste nederlag har Southampton nu odds 7.00 på at ende i top-4

Banken er sprængt:

Chelsea v Hull City - Premier League : News Photo

Chelseas Eden Hazard er tæt på at forlænge sin aftale med Chelsea, hvilket vil gøre belgieren til klubbens dyreste spiller med en ugeløn på knap 1,9 millioner kroner.

Er han det værd? Det er han. Hazard er profilen i José Mourinhos vindermaskine, og i en alder af 23 ser han ud til bare at blive bedre og bedre. Frem med kuglepennen.

Hazard har odds 6.10 på at score først i Stoke mandag aften

Old News:

Portsmouth's English forward Peter Crouc : News Photo

QPR-manager Harry Redknapp har besluttet sig for ikke at bruge energi på at scoute nye angribere og satser i januars transfervindue i stedet på at hente Peter Crouch (33) og 32-årige Jermain Defoe, der begge har spillet under Redknapp i tre forskellige klubber.

Han gider ikke længere bare at prøve? Tja, Crouch har gang i en god sæson i Stoke, hvis vi skal være ærlige, men da der er en masse yngre angribere derude, ville det være rart at se Redknapp overveje andre løsninger.

QPR har odds 2.10 på at rykke ned

Det kan måske redde sæsonen:

Argentinas VM-keeper, Sergio Romero, er den seneste målvogter, der bliver kædet sammen med Liverpool, der angiveligt skulle være i kontakt med spillerens agent, Mino Raiola, som også repræsenterer Mario Balotelli.

Er han bedre end Mignolet og Jones? Øh … ja. Romero fristede ifølge rygterne Manchester United i sommer, og skiftet til Anfield bliver ifølge visse kilder beskrevet som "yderst sandsynligt".

Liverpool har odds 4.75 på at vinde Capital One Cup, hvor The Reds er nået til semifinalerne