Transfersnak: Tottenham har kig på brasiliansk stortalent


Internetsnak

Efter ikke længere at være helt tændt på sin langvarige flirt med Leandro Damiao forsøger Tottenham nu at få øjenkontakt med hans landsmand, brasilianske Bernard.

Bernard følger dermed i brasserdrengene Alan, Jonathan og Freds fodspor, når det kommer til at afvise et flashy øgenavn for i stedet at vælge et kaldenavn, der lyder, som om det tilhører en pilot fra en Royal Air Force-eskadrille. Atletico Mineiro-angriberen skulle være et af de mest åbenlyse talenter i brasiliansk fodbold, selvom han ikke fylder meget på banen rent fysisk.
 

Tabloidspekulation

Demba Bas drømmeskifte til Chelsea kan være ved at udvikle sig til et mareridt - i hvert fald hvis man skal tro jungletrommerne.

Jose Mourinho skulle ønske at forny angrebsstaben i truppen, og nu hvor muligheden for at sælge Fernando Torres for et stort beløb er nogenlunde lige så sandsynligt som, at Real Madrid skulle købe Carlton Cole, kan Ba ende med at blive ofret.
 

Kom og ta' mig

Alle ønsker at spille i Frankrig i øjeblikket, med mindre de ikke ønsker at spille i Paris Saint-Germain eller Monaco selvfølgelig.

Lille-angriberen Salomon Kalou har udtalt, at han ville elske at vende tilbage til England, og han vil være interessant for enhver klub, der er på jagt efter en spiller, der er helt på det rene med at sidde på bænken i det meste af en sæson, så længe hans løb bliver betalt til tiden.
 

Der snakkes i korridorerne

Dystre rygter fra Arsenal fortæller, at klubbens danske angriber, Nicklas Bendtner, har udtalt, at han snakker med "fem eller seks klubber om et permanent skifte".

Den nyhed skal nok sørge for at sende kuldegysninger ned gennem tilhængerrækkerne hos de klubber, der er på udkig efter en middelmådig angriber. Bendtner, der engang hævdede at være en af de bedste unge angribere i verden, magtede ikke at score så meget som ét mål for Juventus sidste sæson.
 

Den er hjemme

Han er givetvis for beskeden til at sige det ligeud, men Thibaut Courtois er den bedste unge spiller mellem stængerne netop nu. Chelsea har dog besluttet, at man ikke har brug for en målmand ... i den kommende sæson i hvert fald.

Lørdag blev det bekræftet, at Courtois bliver i Atletico Madrid og dermed snupper en tredje sæson i hovedstadsklubben. Det kan vist godt være et af de længste låneophold i historien. Hvis Chelsea ikke passer på, så vil den belgiske landsholdsmålmand snart betragte Madrid som sit hjem frem for London - som en biblioteksbog, der ikke ønsker at vende tilbage til hylderne.


Klik her for at spille på sommerens transfers hos Unibet