Transfersnak: Tre klubber kæmper om VM-finalists gunst


Internetsnak

Kontraktforhandlingerne mellem Ezequiel Lavezzi og Paris Saint-Germain er brudt sammen, hvilket betyder, at Chelsea, Liverpool og Arsenal har kastet sig ind i kampen om den argentinske VM-finalists gunst.

Sker det - og for hvilken klub? Man kan argumentere for, at Lavezzi ville kunne gøre alle tre Premier League-klubber bedre, men da Liverpools jagt på endnu en angriber er mest presserende, er det måske The Reds, der kommer med første bud.

Liverpool har odds 4.20 på at besejre Manchester City på udebane næste mandag

Tabloidspekulationer 1

En anden argentina på vej til et klubskifte kan være Angel di Maria. Manchester United skulle være klar til at bruge 930 millioner kroner på at lokke ham til Old Trafford.

Sker det? Det er en handel, der har ligget og rumlet hele sommere, og det faktum, at den ikke er tæt på at gå igennem, antyder at Di Maria ikke er tændt på idéen. Sker ikke. 


Tabloidspekulation 2

Southampton er parat til at byde 93 millioner for Tottenham-fløjen og engelsk landsholdsspiller in spe Andros Townsend, mens Ronald Koemans revolution fortsætter på St Mary's.

Sker det? Måske Townsend vil gøre klogt i at skifte til Southampton, hvor han vil være garanteret en startplads under Koeman og bidrage med tiltrængt tempo. Det sker.
 

Snak i korridorerne

Arsenal are now in what are described as ‘advanced talks’ over a loan move for Napoli’s Chilean forward Eduardo Vargas.

Deal or No Deal? Arsene Wenger is probably a little dizzy after all his transfer activity this summer, so it would be very like him to finish it off with a loan.

The Gunners har odds 2.50 på at vinde over Everton lørdag
 

På vej ud

Tottenham lytter til bud på Lewis Holtby, efter at Spurs har tilkendegivet, at han ikke har nogen fremtid på White Hart Lane. Crystal Palace og QPR skulle begge slikke sig om munden.

Sker det? Holtby kom til London med et godt ry, men har ikke leveret varen for Tottenham, og et skifte til en klub som QPR kan give ham mulighed for at finde sine fødder igen. Det sker.