Tyrkisk Süper Lig: Skadesplaget Besiktas-hold får det svært i Ankara


Genclerbirligi 3.30 Uafgjort 3.40 Besiktas 2.05 (Kickoff fredag 19:00)


Fredag spilles to kampe i 17. runde af den tyrkiske Süper Lig, og vi fokuserer på opgøret, der bliver spillet i hovedstaden Ankara, hvor hjemmeholdet 
Genclerbirligi skal op imod favoritterne Besiktas fra Istanbul.

Værterne kommer lige fra en udesejr mod Antalyaspor (3-2) - en vigtig sejr for Genclerbirligi, der forinden havde spillet to ligakampe uafgjort, tabt to og var blevet elimineret fra den tyrkiske pokalturnering. På eget græs er det blevet til tre sejre, to uafgjorte og tre nederlag for Genclerbirligi. I fredagens opgør må holdet undvære forsvarsspillerne Kurtulus og Tomic samt midtbanespilleren Smjlianic, men bortset fra disse tre spillere kan den unge træner, Ozdilek, vælge og vrage frit.

Gæsterne har større problemer, hvad skader angår. Koybasi, Toraman og Suzen er væk i forsvaret, hvor Ramon desuden er i karantæne; på midtbanen er Hutchinson, Ozyakup og Tore skadet; i angrebet mangler Eneramo og Sismanoglu. Det er groft sagt halvdelen af holdet, der er ude hos Besiktas, der senest besejrede nummer sjok, Elazigspor - en sejr der kom efter tre kampe uden sejr.

I den forgangne sæson spillede de to klubber 1-1 i Ankara. Fredag aften går Besiktas, der har 11 point flere end modstanderen, på banen som klar favorit, men de mange skader må få en stor indflydelse på opgøret, som vi regner med, ender med endnu en pointdeling til odds 3.40.


Klik her for at spille på tyrkisk fodbold hos Unibet!