VM for klubhold: Real Madrid cruiser forbi Cruz Azul


Alle rejser sig. Real Madrid er på vej på banen.

Ancelottis mandskab er storfavorit til at vinde VM for klubhold, og i Marokko vil alle have et glimt af Ronaldo & Co. i aktion. Los Blancos går ind semifinalen mod mexicanerne fra Cruz Azul med 20 sejre i ryggen (alle turneringer inkluderet), og tirsdag aften satser spanierne på at avancere til finalen i en turnering, som hovedstadsklubben aldrig tidligere har vundet.

Real Madrid har ganske vist vundet Intercontinental Cup, men den eneste gang, kongeklubben tidligere har deltaget i VM for klubhold (i 2000 i Brasilien), endte et med en beskeden fjerdeplads efter nederlag i bronzekampen til et andet mexicansk mandskab: Necaxa.

Situationen her 14 år senere er dog anderledes, eftersom Real satser stort på denne turnering, og Ancelotti og hans spillere ønsker at sætte punktum for året med en VM-titel.

Modstanderen fra Cruz Azul er klar underdog med odds 26.00, og i kvartfinalen måtte mexicanerne helt ud i forlænget spilletid for at besejre Western Sydney Wanderers fra New Zealand.

Kampen blev spillet under heftige regnskyl (billedet herunder), der omdannede banen i Rabat til en svømmepøl, og det betød, at tirsdagens kamp er flyttet til Marrakech, hvor den anden semifinale samt den ubrugelige kamp om 5. pladsen også bliver spillet torsdag.

Cristiano Ronaldo er nu oppe på 61 scoringer for klub og landshold i 2014, og det er fjerde år i træk, at han runder de 60 mål. Portugiseren håber at kunne føre sit hold frem til søndagens finale, og det er meget lidt sandsynligt, at Cruz Azul vil være i stand til at forpurre den plan.

Odds 1.09 på Real-sejr er for lavt til at være interessant, og derfor satser vi i stedet på under 1.5 mål i første halvleg til odds 1.98.