We %*¤#¤ hate you: Top-20 over de mest forhadte fodboldspillere (10-6)


Per Marxen fortsætter her sin personlige top-20 over de mest forhadte typer blandt nuværende og tidligere fodboldspillere. Vi er nået til nummer 10 i vores nedtælling, og her lægger vi fra land i selskab med en spanier, der er så provokerende, at man næsten taber sin fadøl af ren og skær arrigskab:
 

10. Sergio Busquets

Film, brok og svinestreger - og det endda mens han bærer den ”hellige” Barcelona-trøje! Eller den (næsten) lige så hellige spanske landsholdstrøje! Der har helt sikkert været et øjeblik i Sergios opvækst, hvor valget var svært: Skal jeg blive professionel fodboldspiller, eller skal jeg satse på en karriere som balletstjerne og være i stand til at opføre Svanens Død i en udgave, der af generationer vil blive betragtet som den ultimative?

Desværre valgte han fodbolden…
 

9. Diego Maradona

Gad vide om Peter Shilton var klar over, at han her trykkede "Guds hånd"?

'Nuff said. Muligvis det største svindelnummer foran et milliardpublikum. Ever!
 

8. Didier Drogba

Fabelagtig angriber, der imidlertid falder ofte og let ... ok, falder mere end de fleste angribere … fra Sydeuropa ... ok, falder mere end Inzaghi!

Come on, Didier: Du er en stor, stærk fætter fra Elfenbenskysten, der kan tage mindst lige så meget, som du gi’r. Det er ganske enkelt utænkeligt, at du kan falde så let hver gang.

Hvis din drøm i virkeligheden lå på skuespillerskolen, skulle du så ikke have scoret noget flere piger ved at være ”følsom”?

7. Luiz Suarez

”Negrito” og ”bite me” er to ting, der hænger uløseligt sammen med Luiz; men også det faktum, at han tog bolden med hånden i en VM-kamp mod Ghana. Ghana fik straffe, men de brændte og endte med at tabe kampen. Suarez ofrede sig for sit land, og Uruguay endte med at vinde

Suarez påkaldte sig Liverpools vrede, da han proklamerede, at han ville væk. Men da han så blev holdt til kontrakten svarede han igen ved at score mål på samlebånd. Han er svær at blive klog på, ham Suarez. Han laver komplet stupide ting det ene øjeblik og genialiteter det næste.

Men man skal nok være Liverpool-fan (og helst født i Montevideo) for virkelig at kunne forstå Suarez. De, der ikke er det, synes bare, at manden er en nar ... en genial fodboldnar. Men altså stadig en nar.
 

6. Emmanuel Adebayor

Togoleseren har spillet for Arsenal, Manchester City og Tottenham og er blevet ønsket langt pokker i vold af samtlige storklubbers tilhængere!

Adebayor blev ikke populær efter have scoret for Manchester City mod sin gamle klub Arsenal for derefter at spæne en hel banelængde og juble foran Arsenals fans. God stil ser anderledes ud, Emmanuel.

Ikke engang dine egne fans synes om dig. Det kræver fand'me talent.


Klik her for at læse flere blogartikler af Per Marxen!