We %*¤#¤ hate you: Top-20 over de mest forhadte spillere (15-11)


Per Marxen fortsætter her sin personlige top-20 over de mest forhadte typer blandt nuværende og tidligere fodboldspillere. Vi er nået til nummer 15 i vores nedtælling, og her finder vi en herre, der nok har bragt et par liter pis i kog verden over gennem de seneste fem-ti år: 
 

15. Pepe


En brutal bastardo, der synes at være blevet lidt blødere, efter at José Mourinho forlod Real Madrid. I hvert er det tidligere så sikre spil på et rødt kort i El Clásico ikke længere 100 pct. sikkert. Her kunne man ellers altid være stensikker på, at en overtændt Pepe på et eller andet tidspunkt ville slagte en tre-fire Barcelona-spillere, så de ikke ville være i stand til at gå normalt i et par dage.

Måske er det fordi, han har ladet håret vokse igen, for Hairy Pepe er mindre scary end Bald Pepe. Dog er det stadig sådan, at det kun er portugisere og Real Madrid-fans, der holder af ham - alle andre hader ham i større eller mindre grad.

14. Gennaro Gattuso

Endnu en bastardo, som ingen har lyst til at møde i en gyde en mørk aften - eller på en fuldt oplyst fodboldbane for den sags skyld.

Gattuso er manden, der er i stand til at begå de værste svinestreger over for en modspiller for sekundet efter at ligne en alterdreng, der er blevet uretfærdigt beskyldt for at stjæle af kirkebøssen; og det er især den sidste del, der nok er tungen på vægtskålen, når det gælder afskyen for ham: At han - på bedste latinske maner - bedyrer sin absolutte uskyldighed, uanset hvad han så end har gjort.

Kunne han ikke bare én gang indrømme: ”Ja, ja, ok, jeg savede idioten over, men han kunne jo bare have ladet være med at drible”?
 

13. Ashley Cole

Ok, ”Cashley” Cole er forhadt på grund af sin grådighed (Arsenal ville ”kun” betale ham en lille halv million kroner om ugen) og så i øvrigt for at have bedraget sin kone med en stribe andre modeller. Som en lille reminder er her et billede af eks-hustruen Cheryl Cole…

... jep, Ashley var gift med Cheryl. Hun må eddermame ha’ været en kost, hvis han ikke kunne ”nøjes” med hende, men absolut skulle finde andre kvinder i det London’ske natteliv. Det kan godt være, at Ashley er god til at spille fodbold, men speciel kløgtig kan han næppe siges at være.

Hvis man ikke synes, at en halv million kroner om ugen og en superlækker model/sanger-kone hjemme i dobbeltsengen er noget nær toppen af, hvad man som hankønsvæsen kan ramme her i tilværelsen, er der altså ingen respekt at hente. Nada. Zip. Nothing.
 

12. Mark Van Bommel

Til alle jer, der troede, at John Faxe var den ypperste afrydder på en fodboldbane: Pfffft, mød Mark! Større svin på en fodboldbane skal man lede længe efter. Der findes ikke det taktiske frispark, den mand ikke har begået, den ørefigen han ikke har uddelt, uden at dommeren så det, eller det lille spark over anklen, intet tv-kamera fangede, som Mark van Bommel ikke har stået bag.

Enhver træners drøm af en defensiv midtbanespiller (især hvis man hedder Bert van Marwijk, og Mark oven i købet er ens svigersøn…) og enhver modstanders mareridt over 90 minutter.

Den dag Fanden sætter sit drømmehold og skal bruge en 6’er, er den dag Mark van Bommel trækker Helvedets trøje over hovedet!
 

11. Cristiano Ronaldo

Hans spillemæssige geni til trods har mange englændere stadig svært ved at tilgive ham for hans opførsel, da holdkammeraten Wayne Rooney blev smidt ud i VM-kampen mellem Portugal og England i 2006. Wink, wink, knudge, knudge...

Men det er primært på grund af hans attitude, at vi hader portugiseren; denne "Anti-Messi", der i denne verden, hvor der kun er én Gud (Messi), nødvendigvis også må være en djævel. Eller som Barca-tilhængerne kalder ham: "Prinsesse Cristina".

Ronaldo er så teatralsk, at Leonardo di Caprio bør være seriøst bange for, at han snart vil få en konkurrent til rollen i den næste Scorsese-film.

Det gudbenådede fodboldtalent kan ingen tage fra ham, selvom millioner drømmer om, at Martin Scorsese en dag melder sig på sidelinjen: ”Ok, Cris, vi tager den én gang til. Og denne gang knap så overdrevet!”


Klik her for at læse flere blogartikler af Per Marxen!