Weekend i Europa: Bayern forbedrer sine mesterskabschancer uden at spille


Spanien

Atletico Madrid havde muligheden for at hoppe op som førerhold i La Liga i denne weekend, men var ikke i stand til at vinde stort nok, hvilket var et krav, hvis man skulle overhale Barcelona.

Diego Simeones mandskab slog Levante 3-2 lørdag aften og satte sig midlertidigt på førstepladsen, men da Barca kom tilbage fra 0-2 og bankede Getafe 5-2 generobrede catalanerne førerpositionen. Real Madrid vandt ligeledes på udebane, da de hvidklædte slog Valencia 3-2.

Barcelona har odds 1.57 på at vinde titlen, mens Real har odds 3.75 og Atletico odds 6.00.

Italien

Inter vandt derbyet mod Milan med 1-0, men eftersom begge hold har udspillet deres mesterskabschancer, så var der andre resultater, der var mere betydningsfulde.

Napoli er nu 10 point efter Juventus efter 1-1-resultatet mod Cagliari. Juve smadrede Atalanta 4-1, og Roma hænger fast i toppen med en 4-0-lussing til nummer sjok, Catania.

Juventus har odds 1.22 på at genvinde titlen, mens Roma har odds 5.50 og Napoli odds 15.00.

Tyskland

Bayern München spillede ikke Bundesliga-bold i denne weekend, da holdet er engageret i VM for klubhold; alligevel kom storklubben et skridt nærmere mesterskabet.

Nummer to, Bayer Leverkusen, tabte 0-1 på udebane til Werder Bremen, mens Borussia Dortmund tabte 1-2 på eget græs til Hertha Berlin, efter at de gulsorte ellers var kommet foran. Bayern er nu syv point foran Leverkusen og har en kamp ekstra at spille.

Bayern er helt nede i odds 1.01 som tysk mester, mens Bayer Leverkusen er oppe i odds 40.00 - det samme som Dortmund.

Frankrig

Det var en fascinerende weekend, der udspillede sig i Frankrig, hvor ingen af topholdene vandt. Dermed er der stadig alt at spille for i sidste halvdel af sæsonen.

Monaco tabte 1-2 på hjemmebane til Valenciennes fredag aften, hvilket ville sejrens sødme ekstra stor for vinderen af opgøret Paris Saint-Germain - Lille. De to klubber endte dog med at spille 2-2, hvilket betyder, at der blot er fire point fra nummer tre, Lille, op til førerholdet, PSG.

Paris Saint-Germain har odds 1.10 på at genvinde mesterskabet, mens Monaco og Lille har henholdsvis odds 8.50 og odds 22.00 på at spænde ben for pariserne.