10 ting du skal vide før Leicester City - Manchester United


10. Manchester United har vundet de sidste ni Premier League-møder med Leicester City. Udeholdet er favoritter til odds 1.63.

9. United har kun vundet fire af de sidste 17 ligekampe på en søndag, hvoraf de har tabt seks. Oddset på at Leicester City vinder står til 5.35.

8. Manchester United har spillet uafgjort i syv ud af de 17 kampe. En uafgjort kamp står til odds 4.15.

7. Før det var United ubesejrede i 22 søndagskampe, hvoraf de vandt 18 og spillede fire uafgjorte. De står i odds 1.17 til at vinde eller spille uafgjort i dobbeltchancen.

6. Louis van Gaals hold har spillet fire ligakampe ude uden at vinde med tre uafgjorte og en tabt kamp. Leicester står til at vinde eller spille uafgjort til odds 2.33 i dobbeltchancen.

5. Leicester har kun scoret et mål i deres sidste otte ligakampe mod United. Udeholdet står til at vinde uden at indkassere mål til odds 2.85.

4. Angel Di Maria er den eneste Premier League-spiller, der har scoret direkte på frispark indtil videre denne sæson. Oddset på at argentineren scorer fås til 3.55.

3. Wayne Rooney har spillet mod Leicester to gange i Premier League og scorede begge gange. Rooney som første målscorer står til odds 4.60.

2. Leonardo Ulloa har scoret tre gange, siden han kom til Leicester i sommer. Angriberen står til odds 3.60 som målcorer i kampen.

1. Juan Mata har scoret otte gange samt lavet fire assists for Manchester United i Premier League. To mål fra ham står til odds 17.00.