10 ting du skal vide før Newcastle-Manchester United


10. Newcastle tager imod Manchester United efter at have tabt fem af de seneste seks kampe mod The Red Devils. Gæsterne har odds 1.90 på at vinde onsdag aften.

9. United besejrede Newcastle 3-1 på Boxing Day, selvom favoritterne blot havde fire skud på mål. Van Gaal & Co. har scoret syv mål i to kampe mod The Magpies og har odds 11.00 på at score over 3.5.

8. Wayne Rooney scorede to gange i ovennævnte kamp, og det var tredje gang i denne sæson, at den engelske landsholdsspiller blev dobbelt målscorer for klub og land. Rooney lavede to kasser mere mod Sunderland sidste weekend (17 sæsonscoringer i alt) og har odds 12.00 på at gentage bedriften.

7. Newcastle har kun vundet to kampe ud af ni, siden Alan Pardew forlod klubben. Værterne har dog samtidig kun tabt én ud af sine seneste fem opgør og har odds 4.45 på at vinde.

6. The Magpies har scoret præcis ét mål i fire af deres seneste seks optrædener og har odds 1.26 på at score under 1.5 mål igen.

Se Manchester Uniteds 2-0-sejr over Sunderland sidste weekend:

5. United har ikke vundet i sine seneste tre udekampe, hvor det er blevet til uafgjort mod Cambridge og West Ham samt nederlag til Swansea. Gæsterne har odds 1.85 på Dobbeltchancen på heller ikke vinde denne gang.

4. Papiss Cisse scorede sit 11. sæsonmål, da Newcastle slog Aston Villa 1-0 i weekenden - hans fjerde mål siden jul. Hjemmeholdets topscorer har odds 7.50 som første målscorer.

3. Der er ikke blevet givet rødt kort i de seneste syv kampe mellem de to klubber. I gennemsnit er der rent faktisk kun blevet uddelt to gule kort per kamp i de seneste tre møder. En udvisning giver odds 4.00.

2. Efter Papiss Cisse (2) har Ayoze Perez flest skud per ligakamp for Newcastle (1,4). Perez har lavet fem ligakasser i denne sæson og har odds 4.25 på at score.

1. Af Newcastles 32 ligamål i sæsonen er det kun de 10, der er sat ind før pausen. Gæsterne har odds 1.48 på at score først onsdag aften på St James' Park.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Premier League!