Champions League: 10 ting du skal vide før Arsenal - Newcastle United


10. Arsenal har vundet sine seneste to opgør mod Newcastle med 1-0. The Gunners har odds 8.00 på at vinde 1-0 mandag aften.

9. Olivier Giroud scorede sejrsmålet, da de to klubber sidst mødtes på St James' Park i december - ét af franskmandens 20 sæsontræffere. Giroud har odds 4.00 som første målscorer.

8. Newcastle har ikke slået Arsenal i de seneste seks forsøg siden en 1-0-sejr på Emirates i november 2010. Dengang scorede Andy Carroll kampens eneste mål, og Newcastle har odds 13.50 på at gentage resultatet.

7.  Alan Pardews udvalgte har tabt deres seneste tre udekampe siden en 4-1-sejr i Hull i marts. Newcastle har odds 1.24 på at tabe.

6. Arsenal derimod har lukket mål ind i sine seneste seks kampe på Emirates. Newcastle har odds 1.73 på at score.

 

5. Arsenal har vundet to kampe i træk for første gang siden januar. Værterne har odds 3.95 på at vinde efter uafgjort ved pausen.

4. Aaron Ramsey (billedet herover) scorede i sin comebackkamp i Hull sidste weekend - waliserens 16. mål for klub og landshold i denne sæson. Ramsey har odds 2.90 på at komme på tavlen igen mandag aften i London.

3. Newcastle har tabt sine seneste fem kampe og er kommet bagud i fem af sine seneste syv optrædener. Arsenal har odds 1.22 på at score først.

2. Shola Ameobis åbningsmål mod Swansea sidste weekend var The Magpies' første mål i 383 minutters spil. Det var også Ameobis første Premier League-kasse i sæsonen, og angriberen har odds 7.50 som målscorer mod Arsenal.

1. Newcastle har kun spillet én ud af 20 kampe uafgjort, mens Arsenal har spillet uafgjort fire gange i sine seneste 14 optrædener. Hjemme- eller udesejr giver odds 1.13 på Dobbeltchancen.