The Championship Play Off: Wigan og Queens Park Rangers udkæmper tæt duel


Fredag aften kvart i ni spilles det første opgør af den anden semifinale i Championship-playoff, efter at Derby County torsdag vandt 2-1 i Brighton.

Wigan satser på at drage fordel af hjemmebanen DW Stadium, så man kan gå ind til mandagens kamp på Loftus Road med større ro. Efter at Uwe Rösler satte sig på bænken, har Wigan lignet et forvandlet hold, og The Latics er hoppet fra 14. pladsen til 5. pladsen, der har givet adgang til de playoffkampe, der i sidste ende kan kaste en Premier League-plads af sig. Wigan har desuden elimineret Manchester City i kvartfinalerne i FA Cup'en med en 2-1-sejr på Etihad. I semifinalen på Wembley blev Arsenal dog stopklodsen efter straffespark. Dermed gentog Wigan ikke sidste sæsons bedrift, da holdet slog City 1-0 i finalen.

Anstrengelserne i pokalturneringen har dog utvivlsomt kostet i ligaen, hvor Röslers udvalgte tabte fire af de sidste seks kampe i den regulære sæson. Alligevel sluttede Wigan to point foran Reading på syvendepladsen.

QPR har vundet tre kampe og spillet én uafgjort i sine seneste fire kampe, men Redknapps mandskab var i første del af sæsonen med i spillet om en direkte kvalifikation til Premier League, hvilket betyder, at playoffkampe nok ikke var, hvad The Hoops havde håbet på. I slutningen af den regulære sæson havde QPR syv point ned til Wigan, og holdet vandt det indbyrdes opgør på eget græs, mens kampen på DW Stadium sluttede 0-0. Fredag aften har Redknapp igen Morrison, Joey Barton og Hill til rådighed, og i angrebet agerer Charlie Austin spydspids.

De to kampe i ligaen mellem Wigan og QPR var meget tætte, og vi forventer også en afbalanceret kamp fredag aften i Wigan. Vi er fristet af 1-tallet til odds 2.15 og på under 2.5 mål til odds 1.64.