Community Shield: 10 ting du skal vide før Manchester United-Wigan


10. Wigan Athletic bliver det første hold uden for Premier League, der spiller med i Community Shield siden West Ham i 1980, når Championship-mandskabet møder Manchester United på Wembley. The Latics har odds 6.25 på at vinde dysten, der markerer åbningen på sæsonen i England.

9. United har slået Wigan i 16 af de to holds hidtidige 17 møder i alle turneringer. David Moyes' tropper er favoritter med odds 1.10 til at give den nye manager et trofæ i velkomstgave.

8. Grant Holt scorede otte Premier League-kasser i den forgangne sæson for Norwich City. Angriberen nettede også i sin Wigan-debut i Barnsley sidste weekend og har odds 11.00 på at åbne scoringen på Wembley.

7. Der er kun blevet scoret fem mål i de første 45 minutter i de seneste fire Community Shield-kampe. Over 0.5 mål i første halvleg giver odds 1.20, mens under giver 3.85.

6. Der er blevet scoret 18 gange inden for normal spilletid i de fire seneste Community Shield-kampe. Over 4.5 mål mellem Wigan og United kaster odds 3.85 af sig, mens under 4.5 giver 1.22.

5. Én af de to Community Shield-klubber har i fem ud af de seneste seks tilfælde efterfølgende vundet Premier League. Manchester United giver odds 3.35 som mester, mens Wigan har odds 10.00 på at vinde den næstbedste række.

4. United slog Wigan både ude og hjemme i sidste sæsons Premier League og holdt clean sheet ved begge lejligheder. Endnu et clean sheet til De Røde Djævle søndag giver odds 2.10.

3. De engelske mestre lavede hele otte mål mod The Latics i sidste sæson med to 4-0-sejre og giver odds 15.00 på at gentage det resultat.

2. Javier Hernandez scorede to gange på DW Stadium 1. januar, og den mexikanske angriber har odds 2.12 på også at finde nettet den 11. august.

1. Robin van Persie lavede ligeledes to kasser i den kamp og lavede 30 i alt i hele sæsonen. Hollænderen har odds 2.40 på at score flere mål end Wigan tilsammen.


Klik her for at spille på Community Shield hos Unibet