Fan-optakt til Premier League: Everton-Chelsea


Everton: Brian Lewis, Royal Blue Mersey.

Trupnyheder

Everton ser ud til at måtte undvære sine tre bedste midtbanespillere i kampen mod Chelsea. Marouane Fellaini afsoner sin sidste karantænedag efter at have nikket en skalle til Ryan Shawcross, mens Kevin Mirallas og Darron Gibson er tvivlsomme på grund af skader. Gibsons røde kort mod West Ham blev annulleret, men den tidligere Manchester United-spiller skal bestå en test op til kampstart for at kunne spille.

Form

Efter en dræbende stime på tre kampe mod Arsenal, Tottenham og Manchester City har Everton igen fået fuld gevinst mod svagere hold. The Toffees har fået 13 point i de seneste syv opgør og er kun bag Spurs på fjerdepladsen på grund af målforskel.

Indbyrdes opgør

Everton har været lidt af en torn i Chelseas øje på det seneste. Chelsea har kun vundet én af de seneste otte kampe mod Everton, så på Merseyside regner man med at kunne tage alle tre point, når The Blues fra hovedstaden kigger forbi.

Spilforslag

Nikica Jelavic scorer et mål i kampen til odds 3.00 – kroaten har lidt under en mindre måltørke, men dette er en af den slags kampe, hvor hans klassiske én-berøringsafslutninger vil være brugbare.

Leon Osman scorer i løbet af kampen til 5.00 – Osman har set rigtig skarp ud på det seneste.

Fernando Torres scorer i løbet af kampen til 3.00 - Den tidligere Liverpool-spiller har lavet et par kasser i de seneste kampe, og det er et spil, der ikke ser ud til at kunne gå galt.

Resultattip: Everton 2-1 Chelsea (11.00)

Forventet start-11'er

Chelsea: Andy Seaby, Chelsea Daft.

Trupnyheder

Endnu en gang er der tvivl om John Terrys tilstand, men det ser ud, som om han misser hele jule- og nytårsprogrammet inklusiv vores næste kamp mod QPR. Bortset fra Oriol Romeu, der er langtidsskadet, og Daniel Sturridge, der smutter til Liverpool, så snart januars transfervindue åbner, kan Rafa Benitez rejse tilbage til Merseyside med en frisk trup.

Form

Chelsea har vundet sine seneste seks kampe i alle turneringer og har i denne periode holdt fire clean sheet. Vi har desuden scoret 26 mål i disse kampe inklusiv sidste søndags ydmygelse af Aston Villa. Under Benitez kan Chelsea stå stabilt i defensiven og hive en 1-0-sejr hjem, som vi gjorde mod Norwich på Boxing Day. Efter al sandsynlighed bliver det det samme i denne weekend.

Indbyrdes kampe

Chelsea har tabt de seneste tre Premier League-opgør på Goodison Park, og hvis vi skal have nogen som helst mulighed for at lægge pres på City på tredjepladsen og måske endda Man United, så er vi tvunget til at sætte en stopper for den tendens. Everton er imidlertid ubesejret i denne sæsons Premier League på eget græs, og det bliver en meget svær kamp.

Spilforslag

Under 1.5 mål til odds 3.70 - kampe mod Everton på Goodison er altid tætte og nervepirrende affærer, og et enkelt mål kan meget vel gå hen og gøre forskellen.

Juan Mata scorer kampens eneste mål til 8.00 - den lille troldmand har været formidabel i denne sæson og har evnen til at finde pladsen og gøre ondt på modstanderen.

Chelsea-sejr med clean sheet til 4.25 - siden Rafa Benitez tog over, har vi været vidne til en betragtelig forbedring i de bagerste rækker, og i seks kampe er det blevet til fire gange clean sheet.

Resultattip: Everton 0-1 Chelsea (9.25)

Forventet start-11'er