Fan-optakt til Premier League: Manchester United-Arsenal


Fra Manchester Uniteds synsvinkel: Chudi Onwuazor, The Busby Way.

Holdnyheder

Manchester United står ikke med nye skadesbekymringer, og Kagawa, Vidic, Smalling og Jones er fortsat ude. Smalling ville have været et velkomment bidrag til holdet, og han har da også trænet med førsteholdet i en uge eller to, men Sir Alex har vurderet, at han endnu ikke er klar til at komme i aktion.

Form

The Reds fortsætter fremgangen og slog endelig Chelsea på Stamford Bridge i sidste weekend. Sejren må have givet holdet selvtillid, især efter det tidlige pres, der rystede de forsvarende Champions League-vindere. Selv ikke et midtugenederlag til Di Matteos mandskab vil skade moralen, når man tænker på, hvor meget Chelsea måtte kæmpe for at komme videre til næste runde i Capital One Cup mod andenklasses United-hold.

Indbyrdes kampe

Sidste års Arsenal-hold er fortid, og nu er der tale om et mandskab, som United nyder at spille imod. Jeg behøver ikke minde dig om resultatet af sidste sæsons kamp på Old Trafford, og det var ikke så unormalt; Arsenal har kun slået United en enkelt gang i deres 10 indbyrdes møder, og den seneste gang Arsenal vandt på Old Trafford var for seks år siden.

Spilforslag

Robin Van Persie scorer første mål. Kampen skriger på et RVP-mål: Han er den store historie, og jeg tror, han vil fylde overskrifterne søndag morgen.

Over 3.5 mål til 2.40. Der blev scoret otte mål i sidste sæsons kamp, og United scorer og indkasserer mål i et alarmerende tempo dette efterår.

Over 1.5 mål i første halvleg til 2.25. Den ene kamp bliver United taget med bukserne nede, og i den næste kommer holdet flyvende fra start. Denne sæson er der næsten garanti for tidlige mål i Uniteds kampe.

Resultattip: Manchester United 3-1 Arsenal (12.50)

Forventet start-11'er

Fra Arsenals synsvinkel: James McNicholas, Gunnerblog.

Holdnyheder

Nyheden er, at der ikke er nogen nyheder. Wojciech Szcesny, Kieran Gibbs, Abou Diaby og Gervinho er stadig ude, hvilket betyder, at Arsenal vil stole på den samme gruppe spillere, der sled en 1-0-sejr over QPR hjem. Stjernerne fra tirsdagens 7-5-sejr over Reading, eksempelvis Theo Walcott, regnes ikke som startere i kampen, da de spillede 120 minutter.

Form

Arsenals seneste fem kampe har budt på nederlag til Norwich og Schalke, en snæver sejr over QPR, og kampen mod Reading, hvor man kom bagud 0-4 i første halvleg. Der er masser af grund til bekymring. Den anden side af møntet viser et par sejre og et hold, der er blevet bedre med tilbagekomsten af Bacary Sagna og Jack Wilshere.

Indbyrdes kampe

2-8-ydmygelsen i sidste sæson er udødeliggjort i al sin rædsel blandt Arsenals fans. Det er essentielt at slette det minde. Uniteds nyere statistik mod Arsenal er formidabel, så det er ikke en nem opgave, der er i vente. Arsenal vil håbe på en præstation, man kan tage noget med videre fra, uanset hvad resultatet bliver.

Spilforslag

Under 2.5 mål til 2.30. Efter begge holds strabadser i midtugen regner alle med mål. Efter sidste sæsons katastrofe kan Arsenal dog godt finde på at skabe en mere låst affære. Oddsene gør det et forsøg værd.

Arsenal fører ved pausen til 3.00. Vi spillede rædselsfuldt i første halvleg mod Reading, men vil forsøge at tage United på sengen på Old Trafford.

Arsenal/Manchester United HT/FT til 42.00. Hvis du mener, at United vil fortsætte sin tendens til store comeback i denne uge, så kan du satse på, at de kommer tilbage efter at have været bagud ved pausen. Oddset er rigtig godt.

Resultattip: Manchester United 2-1 Arsenal (8.00)

Forventet start-11'er