Fan-optakt til Premier League: Newcastle vs. Man UnitedSet fra Newcastles side
: Mark Jensen, The Mag.

Trupnyheder

Hvis man ser bort fra angrebspositionerne, har Newcastle været plaget af skader på stort set alle positioner. Heldigvis er den centrale midtbaneduo Cheik Tiote og Yohan Cabaye tilbage sammen, og de er, tja, centrale for vores ambitioner. Danny Simpson er klar til at spille mod sin tidligere klub, og folk venter spændt på, om Fabio Coloccini også bliver klar til at spille i forsvaret. Holdet har dog kun en frisk målmand, så Alan Pardew krydser alt, han kan krydse.

Form

Kun Chelsea har indtil videre formået at slå Newcastle i ligaen, men holdet har haft problemer med at holde boldbesiddelsen. Vi har derfor måtte slide os til snævre sejre og uafgjorte og har sat vores lid til momentvise genialiteter fra Ba og Ben Arfa. Sæsonens bedste præstation indtil videre kom mod Bordeaux i torsdags i Europa League; en masse ting fungerede, og det kommer ikke som en overraskelse, at det sker i en kamp, hvor Tiote/Cabaye igen spiller sammen.

Indbyrdes møder

Det skulle tage Newcastle ti år at vinde mod Manchester United, men 3-0-klassikeren i januar kom efter uafgjorte på hjemme- og udebane. Manchester Uniteds nylige sejr i Capital One Cup fortæller ikke så meget, da holdene manglede så mange førsteholdsspillere.

Bedste spil

Yohan Cabaye giver odds 16.00 som første målscorer. Franskmanden er et godt spil på kampens første mål. En gentagelse af hans frispark fra kampen mod United i sidste sæson er rigeligt.

Uafgjort/Newcastle Halvleg/Fuld tid til 9.75. Med tanke på, at Newcastle generelt ligner et bedre hold i anden halvleg, mener jeg, at der er stor værdi i dette væddemål.

Patrice Evra får rødt kort til odds 4.75. Ben Arfa er kommet fantastisk fra start i denne sæson, og hans tricks vil være essentielle. Evra får forhåbentlig en hård kamp mod sin landsmand, og oddset på, at backen får marchordre, er umuligt at ignorere.

Resultattip

Newcastle 2-0 Manchester United (22.00)

Forventet holdopstilling


Set fra Manchester Uniteds side: Chudi Onwuazor, The Busby Way.

Trupnyheder

Scott Wootton kan meget vel komme til at stå over for Newcastle igen efter at have mødt dem i Liga Cup'en sidste uge, eftersom Johnny Evans fik et fur mod Cluj. Derudover har United ikke nogen skadesbekymringer, og der er endda mulighed for, at Antonio Valencia kommer tilbage, efter han missede kampen mod Tottenham. Chris Smalling har en lille chance for at være med på bænken.

Form

Tingene fungerer ikke rigtigt for United pt., og sløve indledninger på kampene har kostet dyrt. Mod Liverpool var vi heldige med at tage alle tre point, men den slags held havde vi ikke mod Tottenham, hvor vi slap to mål ind i en kummerlig første halvleg. Anden halvleg var meget bedre, men i sidste ende tabte vi 2-3. Hvis vi kan spille, som vi gjorde i den anden halvleg - og ikke som i første halvleg - så klarer vi os mod Newcastle.

Indbyrdes kampe

Newcastle tog fire point fra United i sidste sæson, og fortjente sin 3-0-sejr, da United haltede ind på Sports Direct Stadium med et hjemmebanenederlag i bagagen. Lyder det bekendt? Men ud af vores seneste fire udekampe mod Newcastle var det vores eneste nederlag. To af de andre har vi vundet.

Bedste spil

Demba Ba har odds 7.50 som første målscorer. Ba åbnede scoringen mod os i sidste sæson, og med tanke på vores uvane med at slippe det første mål ind, ligner det et godt væddemål.

Wayne Rooney som målscorer giver odds 2.50. Angriberen er begyndt at lægge op til en hel del mål. Han lavede assisten til Nani mod Spurs og lavede to af slagsen til RVP mod Cluj. Rooney elsker at spille mod Newcastle, så sats på, at han scorer sit første mål i sæsonen.

Over 3.5 mål til 2.90. Mens United muligvis har en hullet bagkæde, så har holdet også evnen til at finde nettet. Newcastle mangler sandsynligvis nogle nøglespillere i forsvaret, hvilket gør dette til et godt odds.

Resultattip

Newcastle 2-2 Manchester United (12.50)

Forventet opstilling