Fan-optakt til Premier League: Reading-Arsenal


Reading: Dan Wimbush, the Tileshurst End

Trupnyheder

En slidt trup rejste til Stadium of Light, og efter at Danny Guthrie kontroversielt nægtede at rejse med, var der blandt andet to akademispillere på bænken i det nordøstlige. Der er et håb om, at to eller tre af de spillere, der ikke var med, er klar igen, men det her er en af de kampe, hvor vi ikke kender holdet, før klokken 20 mandag aften.

Form

Man kan roligt sige, at Reading har ramt bunden efter fem nederlag i træk og en 0-3-ydmygelse i Sunderland. Én ting er at tabe 3-4 med ære mod Manchester United, men den reelle overgivelse, der var tale om i Southampton og Sunderland var uacceptabel, og Brian McDermott har brug for at se en reaktion, hvis vi skal bevare bare en lille chance for at blive oppe.

Indbyrdes kampe

Vores hjemmebanestatistik mod Arsenal er ganske enkelt ussel. Vi har aldrig slået The Gunners, der har scoret ikke færre end tre mål på deres seneste tre besøg inklusiv de mindeværdige syv kasser i League Cup'en for nogle uger siden.

Spilforslag

Over 3.5 mål til 2.40 – Det bliver måske ikke til 12 mål, men det tegner igen til at blive en åben affære.

Begge hold scorer til odds 1.57

Adam le Fondre scorer i løbet af kampen til 4.00

Resultattip: Reading 1-3 Arsenal (12.50)

Forventet start-11'er

Arsenal: James McNicholas, Gunnerblog

Trupnyheder

Det er fortsat uklart, om Theo Walcott bliver klar til at spille, men det virker ikke særlig sandsynligt. Den gode nyhed for Arsenal er, at den franske duo Laurent Koscielny og Olivier Giroud begge er tilbage i truppen, selvom jeg ikke regner med, at den førstnævnte starter efter sit mareridt af en præstation på Madjeski tidligere i sæsonen.

Form

Arsenal går ind til kampen med den værste stime under Arsene Wengers styring. Holdets form i ligaen har også været ustabil, men en tur væk hjemmefra bør give lidt tiltrængt pause fra problemerne på Emirates. Presset er stigende på træneren, og et godt resultat er et krav mod robuste Reading.

Indbyrdes opgør

I mange år fremover vil vi huske dette indbyrdes opgør for den fantastiske kampe i Capital One Cup tidligere på sæsonen. Reading gav Arsenal en stor forskrækkelse, og mandag håber man på igen at kunne udnytte The Gunners' sårbarhed over for indlæg.

Spilforslag

Over 4.5 mål til 4.50 - Der var 12 mål i det seneste indbyrdes møde, så fem er ikke for mange at bede om!

Rosicky scorer det sidste mål til 16.00 - Han starter sandsynligvis ikke inde, men hvorfor ikke satse på, at han kommer ind og snupper kampens sidste mål?

Reading fører ved pausen for derefter at tabe kampen til 22.00

Resultattip: Reading 2-3 Arsenal (19.00)

Forventet start-11'er