Fan-optakt til Premier League: Southampton vs. Manchester City


Fra Southamptons fanafsnit: Chris Rann, George Weah's Cousin
 

Seneste nyt fra omklædningsrummet

Saints er bekymrede over backernes tilstand efter sidste uges landsholdsopgaver. Både Luke Shaw og Nathaniel Clyne har været fantastiske i denne sæson, og bare det at miste én af dem vil være et hårdt slag. At miste dem begge vil være et mareridt. Adam Lallana vender muligvis tilbage til startopstillingen efter at have leveret imponerende præstationer som indskifter, siden han kom tilbage fra skade. Vegard Forren har endnu ikke været udtaget, så vi kan måske se frem til en debut til nordmanden. Jose Fonte er stadig ude, og Gaston Ramirez ryger måske på bænken for at give plads til Lallana.
 

Form

Saints tabte på Old Trafford, men spillede en god anden halvleg. Vi spillede uafgjort mod Everton og Wigan i kampe, som vi måske burde have vundet, så i øjeblikket er præstationerne bedre end resultaterne. Vi har stadig kun tabt tre kampe ud af 15, men vi skal snart forvandle uafgjorte til sejre.
 

Seneste indbyrdes kampe

Saints tabte 2-3 til City i åbningsrunden af sæsonen. Efter at vi var kommet tilbage fra 0-1 og førte 2-1 med 22 minutter igen, gjorde mestrene desværre det, de er bedst til, og vendte kampen på hovedet igen. City har en acceptabel statistik i Southampton, hvor det er blevet til ni sejre ud af 34 kampe.
 

Spilforslag

Uafgjort til odds 3.95. City har haft et par nulløsninger på fremmed græs, og The Saints ser ud til at være i stand til at presse alle hold.

Over 4.5 mål til odds 5.00. Det kan ende med en målfest, og en gentagelse af det omvendte opgør (3-2) kan vise sig at være et godt bud.

Rickie Lambert som første målscorer til 8.50. Han har lavet 99 mål for Southampton, og det vil være fedt at se ham runde de 100 tidligt i lørdagens kamp.

Resultattip: Southampton 3-3 Man City (45.00)
 

Forventet start-11'er

Fra Manchester Citys fanafsnit: Ric Turner, Blue Moon MCFC


Seneste nyt fra omklædningsrummet

Citys skadesproblemer begynder endelig at løse sig, og folk som Maicon og Jack Rodwell er klar igen efter at have været ude i et godt stykke tid. Kun Micah Richards og anfører Vincent Kompany er ukampdygtige. Roberto Mancini håber også på, at Toure-brødrene er klar igen efter Elfenbenskystens eliminering fra Africa Cup of Nations. Samir Nasri og Carlos Tevez er blandt de spillere, der håber på at kunne vende tilbage til startopstillingen efter at have siddet på bænken sidste uge.
 

Form

Vi havde vundet fem kampe i træk, men to uafgjorte mod QPR og Liverpool har én gang for alle sat et punktum for vores muligheder for at genvinde mesterskabstitlen. Vi er stadig svære at slå, og vi har kun tabt to ligakampe i denne sæson, men vi mangler til tider lige det sidste, og for mange X'er har kostet os dyrt.
 

Seneste indbyrdes opgør

Vores overordnede statistik mod Southampton er nogenlunde afbalanceret. Ud af de 77 indbyrdes kampe har vi vundet 23, spillet 25 uafgjort og tabt 29. The Saints vil føle sig uheldige med ikke at have fået noget med hjem fra det omvendte opgør på Etihad på første spilledag, da et sent mål fra Samir Nasri sikrede en ikke-overbevisende 3-2-sejr til The Blues.
 

Spilforslag

Over 2.5 mål til odds 1.67. Det bliver en tricky kamp for City lørdag aften. Southampton ser meget stærkere ud under den nye træner, Mauricio Pochettino.

City vinder til odds 1.60. City kan simpelthen ikke tåle flere forbiere og bør få et boost af Yaya Toures tilbagevenden til holdet.

Sergio Aguero som første målscorer til odds 2.10. Angriberen er fyldt med selvtillid efter en imponerende opvisning mod Liverpool.

Resultattip: Southampton 1-2 Man City (8.00)
 

Forventet start-11'er


Klik her for at spille på weekendens kampe i Premier League.