Fan-optakt til Premier League: Stoke-Liverpool


Stoke City: Matt Meir, Potters Online.

Trupnyheder

Vi må undvære Marc Wilson og Rory Delap til dette opgør, og det er ikke sandsynligt, at hverken Michael Owen eller Charlie Adam bliver klar mod deres tidligere klub. Endnu en tidligere Liverpool-mand, Peter Crouch, starter sandsynligvis inde i stedet for Kenwyne Jones, der skuffede mod Spurs. Ud over denne ændring vil Pulis næppe ændre meget på et hold, der lukkede godt ned for et offensivt og flydende Tottenham-hold, selvom Liverpools resultat mod Fulham kunne friste ham til at spille endnu mere defensivt.

Form

The Potters går ind til opgøret i en form, som Stokes tilhængere aldrig har set magen til i Premier League. 0-0-kampen på White Hart Lane gjorde vores stime som ubesejret til den længste, siden vi rykkede op i den bedste række. Mens spillestilen fortsat trækker negativ omtale fra visse sider af medierne, er der ingen tvivl om, at vi ser mere sikre og stabile ud i denne sæson end nogensinde før.

Seneste indbyrdes opgør

Vores nylige statistik mod Liverpool er ok - især på hjemmebane. Før sidste sæsons ligacup-kamp snuppede vi otte point ud af 12 mulige mod The Reds i Stoke.

Spilforslag

Under 2.5 mål til 1.60. Vores forsvar har været fremragende i hele sæsonen, så jeg forudser endnu en lavtscorende affære.

Peter Crouch scorer til odds 3.10. Den store mand bør være tændt mod sin tidligere arbejdsgiver.

Uafgjort til odds 3.20. Vi elsker at udfordre de såkaldt store hold på Britannia, og jeg tror på, at vi får et enkelt point med fra dette opgør.

Resultattip: Stoke City 1-1 Liverpool (6.25)

Sandsynlig start-11'er

Liverpool: Antoine Zammit, Empire of the Kop.

Trupnyheder

Stewart Downing scorede sit første Premier League-mål for os i 4-0-sejren over Fulham i lørdags, så forhåbentlig har han fundet sin form, som han så kan tage med til onsdagens udekamp. Downing var ikke den eneste, der imponerede: Kaptajn Steven Gerrard spillede sin bedste kamp i 2012. På skadesfronten gjorde Jose Enrique endelig comeback, mens Fabio Borrini ikke er klar til onsdagens kamp. Joe Allen og Raheem Sterling fik begge en pause lørdag, men jeg forventer, at de starter inde mod Stoke.

Form

Liverpool kom tilbage efter det ydmygende nederlag til Villa i kampen mod Fulham. The Reds håber at kunne vise samme form mod Stoke City, som man gjorde i kampen mod London-holdet.

Seneste indbyrdes opgør

Britannia har ikke været en favoritbane for Liverpool. The Reds fik således sin første sejr på banen i sidste sæson i ligacup'en. I sidste sæsons opgør i Premier League vandt Stoke på Britannia, da Jonathan Walters scorede på straffe i første halvleg.

Spilforslag

Begge hold scorer til odds 1.95. Selvom begge mandskaber står godt i defensiven, tror jeg ikke på en 0-0'er, og oddset er godt.

Luis Suarez som første målscorer til 4.90. Angriberen fik endelig sit navn på måltavlen i kampen mod Fulham og vil være tændt efter at finde nettet igen.

Charlie Adam scorer til odds 6.00. Hvis Charlie Adam spiller, er han et godt bud på en målscorer. Han har i hvert fald noget at bevise efter en dårlig periode hos os.

Resultattip: Stoke City 1-1 Liverpool (6.25)

Forventet start-11'er