Fan-optakt til Premier League: Tottenham-ArsenalFra Spurs' perspektiv: Matt Harris, TottenhamBlog

Seneste nyt fra omklædningsrummene

Jermain Defoe, Sandro og Younes Kaboul er ikke blevet klar til derbyet, så Spurs stiller nok i samme opstilling som mod West Ham. Gylfi Sigurdsson bejler dog til en startplads efter sit første Premier League-mål i Spurs-trøjen, men Lewis Holtby bør beholde sin plads.

Form

Mandagens sejr over West Ham betød, at Tottenham nu har spillet 11 kampe uden at tabe. Vi har kun tabt én kamp i alle turneringer siden 2-5-nederlaget på Emirates i midten af november. Selvom Gareth Bale har taget alle overskrifterne på det seneste, så har defensiven været stærk, og den kan tage meget af æren for den gode stime.

Indbyrdes kampe

Spurs har tabt de seneste to London-derbyer med lige pinlige cifre, 2-5, men vi har ikke tabt på White Hart Lane i dette opgør siden sæsonen 2007/08. Siden dengang har der været to uafgjorte og to hjemmesejre inklusiv sidste sæsons snævre 2-1-sejr, hvor Rafael van der Vaart og Kyle Walker scorede.

Spilforslag

Begge hold scorer til odds 1.53. Det er sjældent, dette ikke er sket i derbyet i London, og det bør være det sikreste spil i eftermiddag/aften.

Gareth Bale scorer til 2.15. Det er et oplagt spil, men efter at Bale har scoret otte mål i de seneste seks kampe, er det svært at argumentere mod.

Et rødt kort til 3.50. Emmanuel Adebayors udvisning i november var blot det seneste af en lang række røde kort i derbyet, og det er et godt odds i så hedt et opgør.

Resultattip: Spurs 2-1 Arsenal (9.50)

Forventet start-11'er

Fra Arsenal perspektiv: James McNicholas, Gunnerblog

Seneste nyt fra omklædningsrummet

Bacary Sagna er ude, så Carl Jenkinson vil stå over for sin sværeste test til dato, eftersom han skal stå over for formstærke Gareth Bale. På den anden fløj er Kieran Gibbs ikke blevet klar, så Nacho Monreal vil fortsat agere substitut. Abou Diaby skal testes op til kampen, men selv hvis han bliver klar, tvivler jeg på, at han starter inde.

Form

Arsenal er på jagt efter sin fjerde sejr i træk i Premier League. The Gunners har tilmed vundet fire af deres syv London-derbyer denne sæson og vil forsøge at fortsætte den gode stime på White Hart Lane.

Indbyrdes kampe

Vi er kommet tilbage og har vundet 5-2 i de to seneste opgør mod Spurs. Tottenham vil være sulten efter revanche; vi vil bare have mere af det samme.

Spilforslag

Theo Walcott som første målscorer til 8.90. Theo har lavet fire mål i de seneste fire derbyer i Nordlondon, og Gunners-tilhængerne vil elske at se ham fortsætte den gode vane.

Over 3.5 mål til 2.55. Dette er den kamp i Premier Leagues historie med flest mål (121 i alt). De seneste seks møder alene har budt på utrolige 33 scoringer. Det skal nok blive målrigt søndag, hvor der er kickoff klokken 17.

Rødt kort til odds 3.50. I hver af de seneste to kampe mellem de to rivaler, har Spurs fået en mand udvist. Hvis det er Arsenals tur, så kan det meget vel blive Carl Jenkinson, der ryger tidligt i bad. Ynglingen har allerede i sin korte karriere fået rødt kort to gange og står i dag over for en modstander, der ikke gør alt for at blive stående på fødderne.

Resultattip: Spurs 2-2 Arsenal (11.50)

Forventet start-11'er