Fem områder hvor Louis van Gaal vil gøre Manchester United stærkere


I begyndelsen af ugen blev det klart, at Louis van Gaal har skrevet en treårig kontrakt som ny Manchester United-manager.

Hollænderen kommer til Old Trafford med masser af erfaring, når han sætter sig på Uniteds bænk efter at have stået i spidsen for Hollands landshold ved sommerens VM-slutrunde, og han vil være opsat på at forbedre forholdene storklubben efter den store fiasko under David Moyes.

United sluttede som nummer syv i Premier League, og Van Gaal må og skal blive en succes, men hvordan vil han helt specifikt gøre The Red Devils stærkere? Her er fem områder, hvor tingene kan blive bedre:

UNITED FÅR SIN SELVTILLID TILBAGE

Under Moyes var der en mærkelig usikkerhed på Uniteds hold - noget der helt åbenlyst stammede fra manageren selv.

Van Gaal vil forsøge at genetablere selvtilliden - du kunne også kalde det arrogancen - i spillet og sikre, at ethvert hold, der besøger Old Trafford, kommer på overarbejde fremfor den dans på roser, det var for klubber som Liverpool og Manchester City at møde Moyes' udvalgte på udebane. 

  

HAN KAN TILTRÆKKE STJERNENAVNE

 

Alle spillere har hørt om Van Gaal, og hollænderens tiltrækningskraft vil være essentiel, når United skal ud i en sæson uden Champions League-fodbold.

Klubben har desperat brug for forstærkninger - særligt i defensiven efter Nemanja Vidics farvel - og det bliver en af hollænderens vigtigste opgaver at overbevise spillere om, at United stadig er stedet, hvor de skal tjene til føden.

Moyes havde ikke den tiltrækningskraft, og det var det, der gjorde beslutningen om at fyre ham korrekt.
 

I MODSÆTNING TIL MOYES ER HAN EN VINDER

Fire Eredivisie-titler, to La Liga-titler, én Bundesliga-titel, én Champions League-titel, én Uefa Cup-titel og adskillige andre trofæer.

Van Gaals CV taler for sig selv og overstråler den ene Community Shield-titel, der stod skrevet på Moyes'.

Om ikke andet så understreger hollænderens ansættelse blot, hvor stor en fejl United begik sidste sommer.

HAN KAN FÅ DET BEDSTE UD AF DEN NUVÆRENDE SPILLERTRUP

 

Van Gaal og Robin van Persie kender allerede hinanden fra det hollandske landshold, men som han viste, da han førte miniputten AZ Alkmaar til det hollandske mesterskab i 2009, er han også i stand til at få det bedste ud af såkaldt "gennemsnitlige" spillere.

Uniteds trup er blevet kaldt værre ting i den forgangne sæson, men nu hvor alle spillerne i truppen vil føle, at de får endnu en chance under en ny manager, bør der kunne spores en friskhed og et gåpåmod, når truppen samles igen efter VM.

HAN LADER SIG IKKE GÅ PÅ AF PRESSET

Her har vi en mand, der har set alt og prøvet alt i europæisk fodbold i de seneste to årtier, så i modsætning til Moyes vil han ikke bukke under for det uundgåelige pres, der følger med jobbet.

Van Gaals berømte temperament gør ham i stand til at håndtere alt, han måtte blive konfronteret med, og selvom vi endnu har til gode at se, om han vil kunne bringe de gyldne tider tilbage i Manchester United, så skal det nok blive sjovt at se ham gøre forsøget.

Se vores top-5 over de bedste indskiftninger i en Champions League-finale gennem tiden!