Her er de syv bedste spilforslag til Premier League-sæsonen


1. Chelsea vinder Premier League til odds 2.85

Det er ikke nemt at spå i denne sæson, hvor Manchester City, Arsenal og Chelsea alle har forstærket trupperne, men pendulet ser ud til at være svinget i Chelseas retning i denne omgang. José Mourinho ændrede ikke meget på det hold, han arvede fra Rafael Benitez sidste år, og alligevel var han tæt på at vinde ligaen. Nu hvor portugiseren har haft tid til at genopbygge og hente en erfaren angriber, bliver det svært at standse The Blues.

LÆS MERE: Brian Laudrup mener, at Mourinho har fuldendt Chelseas puslespil


2. Romelu Lukaku bliver topscorer til odds 21.00

Lukaku lavede 15 kasser i sidste sæson i en ny klub, hvor han tilmed i perioder var ude med skader. Lukaku har haft tid til at vænne sig til systemet i Everton, og Roberto Martinez brød klubbens transferrekord for at hente ham hjem på en permanent aftale. Lukaku vil betale Martinez tilbage i form af en fejende flot sæson og - helt essentielt - med masser af mål.
 

3. Manchester City scorer flest mål til odds 2.40

City scorede 102 mål sidste sæson - ét mere end Liverpool, mens Chelsea som den næste lå helt nede på 71 scoringer. Liverpool vil med stor sikkerhed ikke score flere efter tabet af Luis Suarez, og det er vanskeligt at se Chelsea lukke gabet på 31 mål på én sæson, selvom Diego Costa har indfundet sig på Stamford Bridge. City, der har masser af dygtige angribere at vælge imellem, vil helt sikkert score mest igen, og odds 2.40 er lig med fin spilværdi.
 

4. Manchester United slutter i top-4 til odds 1.40

Louis van Gaal er den bedste mand, United kan have ved roret efter et mareridt af en sæson. Nu hvor Manchester City, Arsenal og Chelsea med stor sikkerhed sætter sig på top-3-pladserne, må Manchester United, Liverpool og Everton kæmpe om fjerdepladsen. Liverpool har også Champions League at bekymre sig om og vil fremstå svagere uden Suarez. Everton bliver bedre og bedre, men er der ikke helt endnu, og Tottenham ligner ikke et hold, der er klar til top-4. Det bliver sæsonen, hvor Manchester United vender tilbage til toppen af Europa.
 

5. Southampton rykker ned til odds 4.50

Burnley ser ud til at være dømt til en hurtig returbillet til The Championship, mens QPR, Aston Villa og West Brom er blandt de øvrige nedrykningsfavoritter. Men mit valg falder på Southampton. Rickie Lambert og Adam Lallana scorede i alt 22 mål ud af The Saints' 54 Premier League-scoringer, og Luke Shaw, Dejan Lovren og Calum Chambers spillede en vigtig rolle i en defensiv, der var bedre end Liverpools, Manchester Uniteds og Tottenhams ditto. Southampton har en manager, der aldrig har været i Premier League, og det står derfor klart, at Southampton har sat kurs mod ét sted - den næstbedste række.

LÆS MERE: Hvem er Calum Chambers?


6. Eden Hazard bliver kåret til årets spiller til odds 6.00

Kun Luis Suarez stod mellem Hazard og prisen som årets spiller i sidste sæson, og det er nemt at overse, hvor vital den lille belgier er for Chelsea. Hans præstationer var nedadgående i sidste del af sidste sæson, men han bliver bedre og bedre i Chelsea-trøjen og er fortjent favorit til at vinde prisen som årets spiller.

7. José Mourinho bliver vist ud som den første manager til odds 7.00

Mourinho elser et godt vredesudbrud, og det går ofte ud over dommerne, fjerdedommerne, journalister og alle andre, der ikke er enig med ham. Selvom Alan Pardew er en mand, man skal holde med i forbindelse med et væddemål af denne art, så er odds 7.00 på Mourinho for fristende til at overse.