Hull City Tigers er blot begyndelsen


Ok, så Hull City skal fremover hedde Hull City Tigers. Hvad er det for en verden, vi lever i? Jeg er imidlertid bange for, at dette kun er begyndelsen. Efter måneder med benhård og slet-ikke-opdigtet-research kan jeg eksklusivt afsløre, at ikke færre end syv andre Premier League-klubber pønser på at introducere smarte nye navne.

Her har I de omstridte kælenavne såvel som uredigerede bidder fra de pressemeddelelser, der vil blive sendt ud til lejligheden. Velkommen til den nye Premier League, der mest af alt ligner en sportsdystopi. Apokalypsen er over os!


Arsenal Pacifists

"I modsætning til vores historiske navn og tidligere øgenavn er vi i Arsenal Pacifists imod alle former for vold. For at vise vores gode hensigter gennemtvinger vi det, der traditionelt har været en uskreven regel i træningen af førsteholdet: Ingen tacklinger".


Newcastle Wonga-Wonga Wongans

"Wonga! Vi Wonga'er i interesse for Wonga, at Wonga er den Wonga-este Wonga i hele Wonga-land! Wonga Wonga Wonga! Wonga! Waaaaaaaa Wonga!".


Manchester City Mancunians

"'Byen er vores', sagde vi. De grinte. Så vi gik skridtet længere og blev den første og eneste fodboldklub, der har to referencer til Manchester i navnet. Vi har også købt rettighederne til "Manchester City Mancunian Mancs", hvis et vist andet hold skulle få nogle fikse idéer".


Norwich City Leeds Admirers

"I årevis har vi gjort alt for at købe de allerbedste talenter fra West Yorkshire. Robert Snodgrass, Bradley Johnson, Jonny Howson og (i meget mindre grad) Luciano Becchio er alle skiftet fra Leeds til Norfolk i løbet af de seneste par sæsoner og har forfinet vores lokale kultur med deres gode nordiske manerer. Og hvilken bedre måde at hylde vores favoritklub/by end at bruge dem i vore navn? Vi præsenterer hermed Leeds Admirers".


Manchester United Central Midfielders

"Bare for at bevise, at vi ved, hvad ironi er".


Magical European Knights of Liverpool Football Club

"Inspireret af det slet ikke overdrevne ordvalg fra kommentator Peter Drury har vi valgt at foretage en stor beslutning. Alle ved, hvor specielle de "magiske europæiske aftener" på Anfield er, og nu kommer alle til at mærke Magical European Knights' storhed. Vi afslører snart vores nye klublogo, hvilken måske/måske ikke indeholder et portræt af vores selvudnævnte guddom, Brendan Rodgers".


Sunderland Non-Fascists

"Vi blev gjort opmærksom på, at en gruppe kortsynede fans havde sat lighedstegn mellem to helt forskellige ting: (1) En person udtaler "Jeg er fascist" og (2), at den person er fascist. Efter at den vaanvittige holdning har grebet om sig, ser vi ingen anden udvej end at ændre vores navn, så det afspejler vores kerneværdi, der går ud på, at ingen ansat i vores klub er fascist. På trods af, hvad de måtte sige".
 

Klik her for at læse flere interessante blogindlæg fra Jack Lang

Klik her for at spille på Premier League hos Unibet