Premier League: 10 ting du bør vide før Arsenal-Everton


10. Arsenal har ikke tabt til Everton i de seneste 11 indbyrdes opgør i Premier League, hvor London-holdet har vundet de otte. The Gunners er favoritter med 1.70 til at tage sejren.

9. Sidst Everton slog Arsenal i ligaen, var i maj 2007, da The Toffees vandt 1-0 på Goodison Park. En gentagelse af det resultat giver odds 16.00.

8. Everton har vundet fire af sine seneste fem Premier League-kampe. Udesejren tirsdag aften giver odds 4.75.

7. The Gunners og The Toffees, der ligger henholdsvis nummer tre og seks i tabellen, spillede uafgjort, da de mødtes på Merseyside tidligere på sæsonen. Endnu et X kaster odds 3.80 af sig.

6. Slutresultatet i den kamp på Goodison Park var 1-1. Det samme resultat på Emirates giver odds 7.50.

5. Theo Walcott og Marouane Fellaini nettede i dén kamp. De to spillere giver henholdsvis odds 2.70 og 4.10 som målscorere tirsdag aften i den engelske hovedstad.


4. Det er kun Manchester United, der har scoret flere mål (73) end Arsenal (64) i Premier League i denne sæson. Arsene Wengers mandskab giver odds 2.50 på at score i begge halvlege.

3. David Moyes’ tropper har ikke tabt i denne sæsons fire besøg i London. Everton har odds 2.02 på enten at vinde eller spille uafgjort på dobbeltchancen.

2. The Toffees har ikke holdt buret rent i deres seneste 13 kampe i London. Tim Howard & Co. har odds 7.50 på at vinde uden at lukke mål ind.

1. Santi Cazorla har scoret 12 mål i alle turneringer, siden han kom til Arsenal fra Malaga sidste sommer. Spanieren har odds 7.50 på at lave det første mål mod Everton.
 

Klik her for at spille på kampen mellem Arsenal og Everton hos Unibet.