Premier League: 10 ting du bør vide før Aston Villa-Chelsea


10. Aston Villa har en 50-49-statistik mod Chelsea i forhold til vundne-tabte kampe. 32 indbyrdes opgør er endt uden vinder. Sejr til Villa lørdag eftermiddag er sat til odds 4.30. 

9. Chelsea har dog vundet de to seneste kampe mod Villa inklusiv en 8-0-sejr i det omvendte opgør i december. Chelsea har odds 1.84 som vinder. 

8. Det var kun Ramires, der scorede mere end ét mål i dén kamp. Den brasilianske midtbanespiller har odds 5.00 på at score igen. 

7. Villa og Chelsea har spillet uafgjort i fire af de seneste otte møder på Villa Park i Birmingham. Endnu en pointdeling lørdag giver dig pengene 3.55 gange igen. 

6. Paul Lamberts mandskab har vundet sine seneste to kampe, men har ikke holdt buret rent i 25 kampe siden en 0-0-kamp mod Stoke den 8. december. Oddset på at Chelsea ikke scorer, er 5.50. 

5. Villas fans har været vidner til ni 2-1-sejre siden den uafgjorte kamp mod Stoke, og Lambert & Co. har vundet de fem. Hjemmesejr på 2-1 kaster odds 15.00 af sig. 

4. Chelsea holdt liv i drømmene om Champions League-kvalifikation med 2-2-resultatet onsdag mod Tottenham og har nu scoret i hver eneste af sine seneste 16 kampe. The Blues har odds 2.80 på at score i begge halvlege. 

3. Fernando Torres har ikke scoret i Premier League siden Chelseas 8-0-sejr over Villa den 23. december. Spanieren har odds 6.50 som første målscorer lørdag. 

2. Villa har kun skabt i gennemsnit 11.5 skud per Premier League-kamp. Chelsea har til sammenligning et gennemsnit på 16.3. Hvis begge hold scorer, kan du få dine penge 1.60 gange igen. 

1. Juan Mata har lavet flere assists på udebane end nogen anden spiller i ligaen i denne sæson (seks), og spanieren har scoret otte gange på fremmed græs. Midtbanespilleren har odds 2.70 på at score i kampen.


Klik her for at spille på kampen mellem Aston Villa og Chelsea hos Unibet