Premier League: 10 ting du bør vide før Chelsea-Aston Villa


10. To historiske klubber står over for hinanden søndag, når Chelsea møder Aston Villa for 145. gang. Villa kan prale af en 56-54-statistik (vundne/tabte) over The Blues, men alligevel har gæsterne odds 9.00 på en sejr.

9. Chelsea har vundet fire af sine seneste fem kampe i alle turneringer og slog Villa 4-2, sidste gang de to hold mødtes i marts. Endnu en Chelsea-sejr giver odds 1.33.

8. Villa vandt imod oddsene på Stamford Bridge i sidste sæson, da det blev til Birmingham-holdets første sejr over Chelsea i London i 10 forsøg. Villa har odds 7.15 for sejr, hvor du får pengene tilbage i tilfælde af uafgjort.

7. Villa slog også Chelsea, 3-1, sidste gang man besøgte Stamford Bridge, og sidste weekend endte det med de samme cifre, da Villa overvandt Liverpool på udebane. Endnu en 3-1-sejr giver odds 60.00.

6. The Blues er gået fra hjemmebanen uden at score i 25 pct. af ligakampene i denne sæson, men har også holdt clean sheet i Premier League seks gange. En målløs uafgjort på The Bridge kaster odds 17.00 af sig.

5. Villas nye spiller Christian Benteke, der kostede lige under 65 millioner kroner, har lavet hele otte mål i denne sæson og har lavet tre i de seneste to kampe. Belgieren har odds 4.25 på at nette i kampen mod Chelsea.

4. Chelseas Fernando Torres har lavet seks mål i seks kampe, efter at hans tidligere boss i Liverpool, Rafael Benitez tog over som træner. Torres har odds 4.75 på at score kampens første mål og 5.50 på at blive dobbelt målscorer.

3. Villa er ubesejret i seks kampe, hvor det også er blevet til tre clean sheet. Udeholdet har odds 17.00 på at tage sejren uden at indkassere mål søndag. 

2. The Blues har scoret flere ligamål mellem det 16. og 30. minut end i nogen anden 15 minutters-periode i denne sæson (seks kasser). Det giver pengene 1.68 gange igen, hvis der kommer et mål før det 30. minut i søndagens kamp.

1. Villa har stadig til gode at indkassere mål i de første 15 minutter på udebane i ligaen, men har samtidig ikke været i stand til at score efter en time. Spillet Villa/Chelsea på Halvleg/Fuld Tid giver odds 22.00.