Premier League: 10 ting du bør vide før Liverpool-Chelsea


10. Liverpool har vundet fem af de 10 seneste kampe mod Chelsea. The Blues har derimod kun vundet tre gange. Det er én af grundene til, at The Reds er favoritter til at vinde med odds 2.10 søndag.

9. Chelsea ligger 11 point bedre til i Premier League og har endda spillet en kamp mindre. Rafael Benitez' mandskab giver odds 3.40 for en sejr på Anfield.

8. I løbet af de 10 seneste møder er kun to endt uafgjort. Pointdeling søndag giver odds 3.54.

7. Sæsonens omvendte kamp endte 1-1 på Stamford Bridge. En gentagelse af det resultat giver odds 6.75.

6. John Terry scorede kampens første mål i ovennævnte kamp. Forsvareren, som noterede sig for to mål mod Fulham i midtugekampen, giver odds 16.00 som målscorer mod Liverpool.

5. Luis Suarez sørgede for udligningen på Stamford Bridge. Uruguayaneren har fundet netmaskerne 29 gange i denne sæson og giver odds 5.50 på at score kampens første mål på Anfield.

4. I sidste sæsons tilsvarende opgør delte Liverpool øretæver ud i form af 4-1. Det samme resultat i denne kamp giver odds 34.00.

3. Jordan Henderson og Ramires var begge blandt målscorerne i ovennævnte kamp. Duoen er sat til henholdsvis 6.00 og 6.75 som målscorere søndag.

2. Fernando Torres har ikke scoret et eneste ligamål denne sæson. Spanieren er forståeligt nok sat til det høje odds 8.75 på at score mod sin tidligere arbejdsgiver.

1. Til trods for alt dette er Torres Chelseas topscorer med 20 mål i alt. Juan Mata står noteret for to færre scoringer, men ligger alligevel helt nede til odds 3.75 som målscorer på Anfield.


Klik her for at spille på kampen mellem Liverpool og Chelsea hos Unibet