Premier League: 10 ting du bør vide før Manchester City vs. Arsenal10. Manchester City har slået Arsenal i fire af de seneste fem opgør på Etihad Stadium (i alle turneringer). The Blues er favoritter søndag med 1.70 i odds.

9. Roberto Mancinis mandskab har ikke tabt i 31 hjemmekampe. Arsenal-sejr er sat til 4.90.

8. Bare to af de nævnte 31 kampe er endt uafgjort - mod henholdsvis Fulham og Sunderland. Pointdeling søndag giver odds 3.85.

7. I sidste års tilsvarende opgør vandt hjemmeholdet 1-0. Samme resultat giver odds 9.00.

6. David Silva var målscoreren førnævnte kamp med et mål otte minutter inde i anden halvleg. Den spanske midtbanespiller har odds 4.20 på at finde nettet søndag.

5. Spidsen Edin Dzeko scorede Citys første mål mod Real Madrid i midtuge-kampen. City-angriberen giver pengene 6.25 gange igen på at score kampens første mål mod Arsenal.

4. Arsenal-angriberen Olivier Giroud endnu til gode at score for sin nye arbejdsgiver. Den forhenværende Montpellier-angriber har odds 1.17 på ikke at score på Etihad.

3. Gervinho giver odds 20.00 på at score mindst to mål. Angriberen scorede to gange mod Southampton sidste weekend.

2. Vi har været vidne til fire røde kort i løbet af de seneste fire opgør mellem de to hold. Manchester City-kaptajn Vincent Kompany har odds 25.00 på at få rødt kort søndag.

1. City har ikke evnet at score i fire af sine seneste fem kampe mod Arsenal. Arsene Wengers tropper har ikke været i stand til at finde målet i fem af sine syv seneste kampe mod City (i alle turneringer). Arsenal-sejr inklusiv clean sheet giver odds 8.00, mens hjemmeholdet er sat til odds 3.20 på at gøre det samme.