Premier League: 10 ting du bør vide før Manchester United-Aston Villa


10. Manchester United kan vinde sin 20. mesterskabstitel i aften på Old Trafford, hvis det bliver til en sejr over Aston Villa. Sir Alex Fergusons tropper har odds 1.22 på at klare ærterne. 

9. Villa har dog brug for en sejr for at forbedre overvelseschancerne, og Birmingham-holdet har en 27 procents vinderstatistik mod United i ligaen. Udeholdet har odds 13.00 for en sejr. 

8. United har vundet hvert eneste af de seneste fire indbyrdes opgør mod Villa og har ikke tabt til The Villains i over tre år. Værterne har odds 1.05 på dobbeltchancen. 

7. Villas seneste sejr på Old Trafford var et 1-0-resultat tilbage i december 2009, hvor Gabriel Agbonlahor scorede kampens eneste mål (se herunder). Det var Villas eneste sejr i 32 forsøg, og en gentagelse af det resultat mandag aften giver odds 34.00.


6. Agbonlahor har lavet ni mål for Aston Villa i denne sæson inklusiv åbningsmålet ude mod Stoke i sidste uge. Angriberen har odds 17.00 på at blive første målscorer igen. 

5. Javier Hernandez scorede to gange i det omvendte opgør i november, som United vandt 3-2. Mexicaneren har odds 2.10 på at score sit 17. mål i sæsonen.  

4. Begge hold spillede målrige uafgjorte i ligaen i den forgangne weekend for første gang i over to måneder. Endnu en uafgjort mandag aften giver odds 6.30. 

3. United har scoret i hver eneste af sine 16 hjemmekampe i ligaen i denne sæson og har odds 1.22 på at score først mandag aften. 

2. Robin van Persie har scoret to mål i to kampe efter sin måltørke på 10 kampe. Den hollandske landsholdsangriber er favorit som første målscorer med odds 4.00.  

1. Charles N’Zogbia lavede sit kun andet ligamål i denne sæson for Villa sidste weekend. Hans to mål har givet nedrykningskandidaten fire point i Premier League, og han har odds 8.75 på at nette igen.
 

Klik her for at spille på kampen mellem Manchester United og Aston Villa hos Unibet