Premier League: 10 ting du bør vide før Newcastle-Arsenal


10. Arsenal har vundet sine seneste fire udebanekampe i Premier League. The Gunners har ikke vundet fem i træk på fremmed græs siden september 2004, men er med odds 1.50 favorit til at slå Newcastle.

9. The Magpies har kun vundet ét af sine seneste 11 opgør mod Arsenal og tabt fem. Hjemmesejren er sat til odds 6.00.

8. Der har været fem uafgjorte kampe i den periode med 11 kampe. En pointdeling på St. James' Park søndag eftermiddag giver odds 4.40.

7. Det omvendte opgør endte med en 7-3-sejr til Arsenal, hvilket var første gang, Newcastle indkasserede syv mål i Premier League. Arsenal har odds 2.05 på at score i begge halvlege.

6. Theo Walcott scorede hattrick i den kamp. Walcott, der har lavet 14 kasser i denne sæson, giver odds 5.50 som første målscorer.


5. Newcastle har kun vundet én af sine seneste 10 kampe i sidste spillerunde i Premier League. Arsene Wengers hold har odds 1.14 på enten at spille uafgjort eller vinde på dobbeltchancen.

4. Newcastle har ikke scoret i de seneste to hjemmekampe i ligaen. Sidst de gik målløse fra banen i tre eller flere kampe i træk, var tilbage i august 2007. Arsenal har odds 2.90 på at vinde uden at indkassere mål.

3. Sidste sæsons tilsvarende opgør kastede en 0-0'er af sig på første spilledag. En gentagelse af det resultat søndag er sat til odds 19.00.

2. Papiss Cisse har scoret 13 mål i alle turneringer i denne sæson. Den senegalesiske angriber har odds 3.35 som målscorer.

1. Lukas Podolski nettede to gange mod Wigan i midtugen, hvilket bragte ham op på 11 ligamål i sæsonen. Tyskeren har odds 6.00 på at åbne scoringen på St. James' Park.


Klik her for at spille på kampen mellem Newcastle og Arsenal hos Unibet