Premier League: 10 ting du bør vide før Reading-Arsenal


10. Reading og Arsenal mødes for anden gang i sæsonen efter deres vanvittige kampe i League Cup'en tilbage i oktober. Arsenal vandt den kamp 7-5 efter forlænget spilletid - holdets 10. sejr over Reading i lige så mange forsøg. The Gunners-sejr mandag aften giver odds 1.62.

9. Reading har aldrig slået Arsenal og har kun scoret fire mål i ni tidligere kampe før braget i oktober. The Royals giver odds 4.75 for en sejr.

8. Ingen af holdene er i god form. Reading har tabt sine seneste fem kampe, mens Arsenal blot har vundet et opgør ud af seks. En uafgjort mandag aften giver odds 3.90.

7. Theo Walcott scorede hattrick på Madejski i oktober. Den hurtige fløj har scoret 10 i alt i sæsonen for Arsenal. Walcott giver odds 2.70 for at score sit mål nummer 11 mandag.

6. Readings nummer to på topscorerlisten, Adam Le Fondre, har nettet fire gange i sæsonen og tre gange i de seneste seks kampe. Le Fondre har odds 4.00 på at score og 15.00 på at blive dobbelt målscorer.

5. The Gunners har ikke vundet i Premier League siden deres 5-2-sejr over Tottenham for fire kampe siden. Sidste gang klubben spillede fire kampe i ligaen uden sejr var i slutningen af 2010/11-sæsonen og i starten af den efterfølgende kampagne. Reading giver odds 3.65 på sejr, hvor du får pengene tilbage i tlfælde af uafgjort.

4. Reading har smidt flere point væk i denne sæson end noget andet Premier League-hold (17 point). Et spil på Reading/Arsenal i Halvleg/Fuldt Tid kan klares til odds 22.00.

3. Arsenals Per Mertesacker har lavet syv tacklinger som sidste mand i denne sæson, hvilket er flere end nogen anden spillere i ligaen. Du får dine penge 1.15 gange igen, hvis der ikke bliver uddelt et rødt kort mandag aften. 

2. Gervinho brændte en chance få meter fra stregen mod Bradford i sidste uge og har ikke scoret i sine seneste 11 kampe. Ivorianeren kan findes til odds 1.38 som ikke-målscorer på Madejski.

1. Reading har indkasseret 20 mål i anden halvleg i denne sæson, hvilket ikke er overgået af andre hold i ligaen. The Gunners har odds 2.30 på at score i begge halvlege.