Premier League: 10 ting du bør vide før sæsonens sidste runde


10. Sir Alex Ferguson står i spidsen for Manchester United for sidste gang mod West Brom efter 26 år som cheftræner. United-bossen takker af med en sejrsprocent på 65 i Premier League og har odds 1.80 på at få en sidste sejr. 

9. Næste sæsons United-manager, David Moyes, sidder på Evertons bænk for sidste gang ude mod Chelsea. The Toffees har ikke vundet på udebane i syv kampe, men har odds 5.25 på at give Moyes en flot farvelgave. 

8. Chelsea derimod spiller sin 69. kamp i denne sæson efter at have deltaget i otte turneringer siden august. Rafael Benitez har en sejrsprocent på 57 efter 47 kampe i spidsen for The Blues, der har odds 1.65 på at få alle tre point. 

7. Branislav Ivanovic’ sejrsmål i Europa League-finalen onsdag var hans ottende mål for Chelsea denne sæson. Forsvarsspilleren har odds 8.00 på at nette søndag. 

6. Arsenal fører an i kampen om fjerdepladsen, men har brug for en sejr ude mod Newcastle for at sikre sig Champions League-kval. London-klubben har spillet fire af sine seneste fem kampe på St. James' Park uafgjort. X'et kaster odds 4.40 af sig. 

5. Tottenham skal vinde mod Sunderland for at have en chance for at overhale lokalrivalerne. Spurs har vundet ni, spillet én uafgjort og tabt én i Premier League mod The Black Cats og har odds 1.25 på at vinde for 10. gang søndag.

4. Spurs har scoret i 21 af deres seneste 22 kampe, mens Sunderland kun har holdt buret rent to gange i 13 forsøg. Tottenham har odds 1.83 på at score i begge halvlege. 

3. Aston Villa undgik med nød og næppe nedrykningen og spiller derfor sin 25. sæson træk i landets bedste række efter sommerferien. De skal en tur til nedrykkede Wigan, der kun én gang har slået Villa på eget græs. Wigan-sejren giver odds 3.70.

2. En sejr til Southampton mod Stoke kan bringe The Saints op på 10. pladsen i ligaen, hvilket vil være klubbens højeste placering siden 2002/03-sæsonen. Mauricio Pochettinos tropper har odds 1.75 på en sejr. 

1. Liverpool har vundet 83 pct. af sine Premier League-kampe, når holdet har ført ved pausen (10 ud af 12). The Reds har odds 1.60 på at slutte sæsonen af med at vinde begge halvlege mod QPR.


Klik her for at spille på kampene i sidste spillerunde af Premier League hos Unibet