Premier League: 10 ting du bør vide før Sunderland-Reading


10. Sunderland og Reading mødes for 18. gang tirsdag aften i den Premier League-kamp, der blev udsat i august. Reading har en 7-6-statistik mod The Black Cats og giver dig dine penge 3.90 gange igen for en sejr på Stadium of Light.

9. Hjemmeholdet har vundet to af de seneste tre indbyrdes opgør mellem de to klubber på Stadium of Light - senest i form af en 2-1-sejr i september 2007. Endnu en Sunderland-sejr tirsdag aften giver odds 1.95.

8. Kenwyne Jones åbnede scoringen i ovennævnte sejr, før Ross Wallace i det 47. minut scorede sejrsmålet for Sunderland. Hjemmeholdet giver odds 3.20 på at score i begge halvlege og 8.75 på en 2-1-sejr.

7. Reading har været foran, men tabt hele 17 point i denne sæson, hvilket er flere end noget andet Premier League-hold. Halvleg/Fuld tid på Reading/Sunderland giver dig dine penge hele 28.00 gange igen.

6. Sunderland har kun vundet to af sine seneste 23 Premier League-kampe, har tabt 12 og spillet ni uafgjort. Tirsdag giver Sunderland-sejr odds 1.55, hvor du får pengene igen i tilfælde af uafgjort.

5. Jason Roberts spiller sin 450. kamp i karrieren, hvis træner Brian McDermott lader ham starte inde tirsdag. Roberts har kun scoret én gang i sæsonen og har odds 4.00 på at score igen i aften.

4. Sunderland har tabt fem af sine seneste syv Premier League-kampe, mens Reading har tabt fire kampe i træk. En uafgjort giver odds 3.40.

3. Pavel Pogrebnyak har stået bag fem scoringer i sæsonen, men har ikke scoret for Reading i ligaen siden åbningsmålet i Swansea i oktober. Angriberen giver dig pengene 8.75 gange igen med et mål tirsdag.

2. Intet Premier League-hold har indkasseret flere mål i anden halvleg end Reading i denne sæson (19). Holdet har odds 4.40 på at føre ved pausen.

1. Steven Fletcher giver odds 5.50 som første målscorer, selvom han kun har scoret én gang i sine seneste 12 optrædener for klub og landshold. Skotten giver odds 1.50 på ikke at finde målet mod Reading.