Premier League: 10 ting du bør vide før Sunderland-Stoke


10. Sunderland og Stoke mødes for 130. gang i ligaen mandag aften, og The Black Cats kan prale af at have en 60-39-statistik i forhold til vundne/tabte kampe mod Premier League-rivalerne. En 61. sejr til Sunderland giver odds 2.05.

9. Stoke har kun slået Sunderland én gang i de seneste seks forsøg: 3-2 i februar 2011. The Potters har odds 3.80 for en sejr.

8. Det blev 0-0, da de to mandskaber spillede det omvendte opgør i oktober. Det var det andet målløse opgør i ni Premier League-møder. Endnu en 0-0'er kaster odds 8.25 af sig. 

7. Stoke havde bare fire forsøg på mål den dag, mens Sunderland ikke én gang testede Asmir Begovic. The Potters har odds 1.48 på at score mandag. 

6. Sunderland vandt det tilsvarende opgør sidste sæson med hele 4-0, og tre af målene kom i de første 28. minutter af kampen. Sejr og clean sheet til hjemmeholdet er sat til odds 3.00. 

5. Stoke har vundet to kampe i træk for første gang siden december, og holdet har ikke indkasseret mål i de to opgør. Tony Pulis' mænd har odds 6.00 på at vinde uden at lukke mål ind. 

4. Charlie Adam lavede sit første mål i 14 optrædener sidste weekend og sit tredje for Stoke i sæsonen. Midtbanespilleren har odds 6.00 på at score igen. 

3. Danny Graham har endnu ikke scoret i 10 kampe for Sunderland, siden han kom til Stadium of Light i januar for fem millioner pund. Angriberen har odds 1.28 på ikke at score mandag. 

2. Stoke har fået flest kort i Premier League denne sæson. 71 gule og tre røde kort er det blevet til. En udvisning i mandagens bundopgør giver odds 4.25. 

1. Adam Johnson har scoret fem kasser og lavet lige så mange assist i denne sæson. Johnson har odds 5.00 på at komme på måltavlen mod Stoke.


Klik her for at spille på kampen mellem Sunderland og Stoke hos Unibet