Premier League: 10 ting du bør vide før Tottenham-Everton


10. Everton har slået Tottenham to gange i de seneste fem indbyrdes opgør. Spurs har også vundet to gange, mens én er endt uafgjort. Endnu en pointdeling søndag giver odds 3.35.

9. David Moyes’ mandskab har vundet de seneste to indbyrdes opgør, der begge er blevet spillet på Goodison Park. En Everton-sejr på White Hart Lane er i skrivende stund sat til odds 3.40.

8. Spurs ligger pt. nummer tre i tabellen med seks point ned til Everton på sjettepladsen. AVB's tropper er favoritter til at tage sejren på hjemmebane til odds 2.15.

7. Spurs' vinderprocent uden Gareth Bale (50 pct.) er den samme, som når han spiller. Men holdet fra Nordlondon har ikke vundet en kamp, hvor han ikke har scoret, siden nytår. Everton giver odds 1.64 for enten at vinde eller spille uafgjort mod Bale-løse Spurs på dobbeltchancen.

6. Det omvendte opgør endte med en 2-1-sejr til Everton. En gentagelse af det resultat giver odds 12.50.

5. Nikica Jelavic lavede sejrsmålet i den kamp, hvor Everton tog sejren i overtiden. Den kroatiske angriber har odds 3.90 på at score i kampen på White Hart Lane.

4. Sidste sæsons tilsvarende opgør endte med en Tottenham-sejr på 2-1. Det resultat kaster odds 11.00 af sig denne søndag i begyndelsen af april.

3. Venstreback Benoit Assou-Ekotto lavede Spurs' andet mål i den sejr, og spilleren fra Cameroun har odds 15.00 på at finde nettet igen.

2. Spurs har kun holdt buret rent to gange i deres seneste 15 kampe i alle turneringer. Everton giver odds 5.00 på at score i begge halvlege.

1. Tottenham og Swansea City er de eneste hold, der har fået tilkendt straffespark i denne sæson. Hjemmeholdet har odds 6.50 på at score på et straffe mod Everton.


Klik her for at spille på kampen mellem Tottenham og Everton hos Unibet.