Premier League: 10 ting du bør vide før Tottenham-Sunderland


10. Tottenham Hotspur har kun tabt én af sine seneste 11 Premier League-kampe mod Sunderland på White Hart Lane og vundet ni. Spurs er favorit til odds 1.27.

9. Der har kun været én uafgjort i de 11 indbyrdes opgør. Uafgjort søndag kaster odds 5.50 af sig.

8. Sunderland har kun vundet én af de seneste otte ligakampe mod Tottenham, tabt fire og spillet tre uafgjort. Paolo Di Canios mandskab giver odds 11.00 for sejren i London.

7. Spurs er ét point fra at komme op på siden af klubbens højeste pointtal i Premier League (70) og kan dermed tangere rekorden med en sejr. Andre Villas-Boas tropper giver odds 1.04 på enten at vinde eller spille uafgjort på dobbeltchancen.

6. I de foreløbig seks kampe under Di Canio har Sunderland vundet to, spillet to uafgjort og tabt to. Sunderland giver odds 3.80 på sejr eller uafgjort på dobbeltchancen.


5. Emmanuel Adebayor har scoret to mål i sine seneste to optrædener. Den togolesiske angriber har odds 2.10 på at score mod Sunderland.

4. Det omvendte opgør kastede en 2-1-sejr til Tottenham af sig på Stadium of Light. En gentagelse af det resultat giver odds 8.00.

3. Aaron Lennon lavede sejrsmålet dengang. Tottenham-fløjen har odds 11.00 på at score det sidste mål på White Hart Lane.

2. Siden ankomsten i januar har Danny Graham ikke scoret så meget som ét mål for Sunderland. Graham har odds 5.50 på at score mod Spurs.

1. Gareth Bale har scoret 25 mål i alle turneringer denne sæson og har odds 3.50 på at åbne scoringen mod Sunderland søndag.


Klik her for at spille på kampen mellem Tottenham og Sunderland hos Unibet