Premier League: 10 ting du skal vide før Aston Villa - Liverpool


10. Liverpool kan prale af en 83-54-statistik over vundne og tabte kampe mod Aston Villa i ligasammenhæng, og The Reds slog Villa 2-1 i den tilsvarende kamp i sidste sæson. Liverpool har odds 1.95 på sejr lørdag aften.

9. Steven Gerrard scorede på straffe i anden halvleg i ovennævnte opgør - ét ud af i alt 10 sæsonmål fra den engelske veteran. Liverpool-anføreren har odds 8.50 som sidste målscorer. 

8. Villa har allerede spillet to kampe i denne sæson; holdet vandt over Arsenal og tabte til Chelsea. Christian Benteke har scoret tre af Villas fire mål og har odds 2.65 på at nette igen. 

7. De to klubber har kun spillet én uafgjort kamp i de seneste ni indbyrdes opgør; det var i april 2012, da det endte 1-1. Endnu et X lørdag giver odds 3.70. 

6. Villa har slået Liverpool i tre ud af de seneste otte indbyrdes opgør, men forinden havde Birmingham-klubben ikke vundet over The Reds siden september 2001 (17 kampe). En Villa-sejr lørdag kaster odds 3.90 af sig.
 


5. Daniel Sturridge scorede Liverpools første mål i denne sæson mod Stoke sidste weekend. Angriberen har nu lavet syv mål i sine seneste seks optrædener i Premier League og har odds 2.50 som målscorer.
 

4. Begge klubber har scoret i de seneste tre indbyrdes opgør, og lørdag får du odds 1.67 på, at det sker igen. 

3. Villa havde det samme antal skud på mål som Chelsea i onsdags (tre), selvom gæsterne med Jores Okore på banen kun havde 30,8 pct. af boldbesiddelsen. Paul Lamberts tropper har odds 1.33 på at score i kampen. 

2. Liverpool havde derimod 20 forsøg mod Stoke og scorede kun én gang. The Reds har odds 1.13 på at nette lørdag aften. 

1. Brendan Rodgers & Co. fik det sjette clean sheet i otte kampe sidste weekend og har odds 2.75 på ikke at indkassere mål mod Villa.


Klik her for at spille på Premier League hos Unibet