Premier League: 10 ting du skal vide før Cardiff City - Aston Villa


10. Aston Villa har vundet syv af sine seneste otte kampe mod Cardiff City i liga og pokalturneringer. The Villains har odds 3.00 på at vinde igen tirsdag aften.

9. Villa har ikke desto mindre tabt syv af sine seneste 11 Premier League-kampe. Cardiff er lille favorit til at tage sejren med odds 2.45.

8. Cardiff har endnu ikke vundet to ligakampe i træk i denne sæson. Villa har odds 1.57 på at få point på Dobbeltchancen.

6. Paul Lamberts tropper har indkasseret nøjagtig to mål i syv af deres seneste 11 ligakampe på udebane. Cardiff har odds 2.40 på at score over 1.5 mål tirsdag aften.

5. I de resterende fire kampe ud af de 11 ovennævnte ligaopgør på fremmed græs har Villa holdt buret rent. Gæsterne har odds 3.50 på at holde Cardiff væk fra nettet tirsdag aften.

4. Det omvendte opgør endte med en 2-0-sejr til Villa. En gentagelse af det resultat kaster odds 14.00 af sig.

3. Leandro Bacuna åbnede scoringen i dén kamp på frispark (se videoen herunder). Hollænderen har odds 12.50 som første målscorer.

2. Kun én Cardiff-spiller har scoret mere end ét mål hjemme på Cardiff Stadium denne sæson: Frazier Campbell (4). Han har odds 3.20 som målscorer mod Villa.

1. Gabriel Agbonlahor har nettet mod 32 af de 33 Premier League-klubber, han har mødt i sin karriere - kun Crystal Palace har holdt ham målløs. Villa-angriberen har odds 7.50 som første målscorer i det, der bliver den hurtige mands første optræden mod Cardiff.


Klik her for at læse optakt og spilforslag til tirsdagens semifinalereturkamp i den italienske pokalturnering, TIM Cup, mellem Fiorentina og Udinese!