Premier League: 10 ting du skal vide før Chelsea - Manchester United


10. Chelsea har vundet 16 af sine seneste 19 ligakampe på Stamford Bridge. The Blues er favoritter til også at besejre Manchester United til odds 1.67.

9. Chelsea er rent faktisk ubesejret i de 19 kampe, hvoraf tre er endt uafgjort. En pointdeling giver odds 3.90.

8. David Moyes har aldrig slået Chelsea på udebane i Premier League som manager. United-sejr giver odds 5.40.

7. The Red Devils er ubesejret i syv ligakampe på udebane, hvoraf fem er vundet og to endt uafgjort. Gæsterne har odds 2.25 på enten at vinde eller spille uafgjort på Dobbeltchancen.

6. United har ikke scoret i sine tre seneste kampe mod Chelsea i alle turneringer. Clean sheet til hjemmeholdet giver odds 2.20.

5. Det omvendte opgør sluttede 0-0 på Old Trafford. Endnu en målløs kamp giver odds 10.00.

4. Sidste sæsons tilsvarende opgør endte med en Manchester United-sejr på 3-2 på Stamford Bridge. Det samme resultat giver odds 45.00 søndag aften.

3. Juan Mata har scoret i hver eneste af sine seneste tre optrædener mod United (se et af målene i videoen herunder), når han er startet inde. Spanieren har odds 7.50 som første målscorer.

2. Javier Hernandez har scoret seks gange i sine seneste ni optrædener mod Chelsea. Angriberen har odds 4.10 som målscorer.

1. Danny Welbeck har scoret seks mål i Uniteds seneste seks ligakampe. Han har odds 22.00 på at score minimum to kasser søndag aften.


Skal Moyes ud af vagten i United? Det mener Per Marxen ikke. Læs hvorfor her!