Premier League: 10 ting du skal vide før Chelsea - Southampton


10. Chelsea er ubesejret i Premier League på Stamford Bridge i denne sæson. The Blues er favoritter i kampen mod Southampton til odds 1.58.

9. The Saints har kun vundet én gang i de seneste 11 udekampe mod Chelsea. Gæsterne har odds 6.00 på at vinde.

8. I dén periode har der været tre uafgjorte kampe inklusiv et X under Nigel Adkins sidste sæson. En pointdeling giver odds 4.15.

7. Resultatet af den tilsvarende kamp i sidste sæson blev 2-2 (se videoen herunder). En gentagelse af det resultat giver odds 16.00.


 
6. José Mourinhos tropper er ubesejret i weekendkampe efter midtugeopgør i Champions League denne sæson. London-klubben har odds 1.13 på enten at vinde eller spille uafgjort på Dobbeltchancen. 

5. Southamptons nederlag til Arsenal sidste weekend var holdets første nederlag i ni kampe. Mauricio Pochettinos mandskab har odds 2.55 på enten at vinde eller spille uafgjort.

4. The Saints har har kun indkasseret syv mål i Premier League i denne sæson. Rent bur til udeholdet giver odds 6.00.

3. Rickie Lambert scorede Southamptons første mål i sidste sæsons kamp mod Chelsea i London. Den engelske landsholdsspiller har odds 10.00 på at gøre det samme søndag eftermiddag. 

2. Demba Ba og Eden Hazard scorede Chelseas mål den dag. De to har henholdsvis 2.65 og 3.10 som målscorere. 

1. Dani Osvaldo har kun scoret én gang, siden han kom fra Roma i sommer. Angriberen har odds 4.75 som målscorer mod Chelsea.


Klik her for at spille på Premier League hos Unibet!